Zařazení X-Menů k Marvelu: Realita, domněnky, sny

Zařazení X-Menů k Marvelu: Realita, domněnky, sny | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Kdy uvidíme X-Meny po boku Marvelu? Vrací se Fantastická čtyřka? Jak probíhal odkup Foxu Marvelem? Jaké X-Men filmy se dál chystají? To vše a mnohem víc.
  1. X-Meni stále jedou. Nebo nejedou?
  2. Feige umí být tajnůstkář
  3. Obchodní převzetí Foxu Disneym

Feige umí být tajnůstkář

Nebylo by to rozhodně poprvé, co nám šef komiksového studia neříkal celou pravdu. Před premiérou Captaina Ameriky: Občanské války jsme slyšeli mnoho zkazek o tom, že Marvel Spider-Mana mít k dispozici nebude, následně že jej bude mít a vždycky se s ním ve scénáři Civil War počítalo, a nakonec byla snad odhalena definitivní pravda, tedy že byly připraveny dva různé scénáře – se Spider-Manem i bez. O zařazení Spider-Mana do Civil War se jednalo poprvé v roce 2014, v létě 2015 si Tom Holland postavu zahrál ve filmu a na jaře 2016 jsme to všechno na vlastní oči viděli v kinech. V roce 2017 dorazil Spider-Man: Homecoming, film, který ještě začátkem roku 2015 nebyl na seznamu oficiálně plánovaných filmů a výrazně se kvůli němu měnil kalendář dalších premiér. Jak tedy sami vidíte, když Marvel chce, umí být hodně rychlý a s uvedením postav od Foxu do vlastního světa jistě nebude studio čekat tak dlouho, jak se nás Feige snaží přesvědčit.

Jak sloučit neslučitelné

Jakým způsobem vlastně bude možné postavy do světa Marvelu uvést? Bude se restartovat nebo se podaří nějak zapracovat dílo Foxu mezi ostatní marvelovky? Tohle všechno je zahaleno tajemstvím, ale Feige nedávno zmiňoval, že Marvel bude nadále vydávat pokračování dosavadních filmů, snímky s dosud nepoznanými postavami a snímky, které už známé postavy představí nějakým novým způsobem. Takže restartování se Feige minimálně nebrání.

Jak půjde postavy zapracovat do už rozjetého světa? V jiném rozhovoru to přirovnal k situaci, která panovala před prvním Thorem. Tehdy se dosavadní Marvel filmy také držely relativně při zemi a bylo těžko představitelné, že do toho vlítne bůh hromu ze severské mytologie. Právě proto Marvel připravil Thora tak, jak jej připravil – aby diváky do jeho světa uvedl pozvolna. I spolu bytosti z různých světů zpočátku nesouzněly a nerozuměly si, tak v tom podle Kevina právě byla ta zábava. Nějaký způsob, jak sladit různorodé tón, se vždycky najde (aktuální Infinity War to dokládá) – ostatně, komiksové předlohy se s tím potýkají už půl století.

Návrat Fantastické čtyřky

Na návrat marvelovských postav domů se vedle filmů připravuje také komiksová část Marvelu. Je veřejným tajemstvím, že komiksová část Marvelu příliš nechtěla prostřednictvím sešitů podporovat filmy, které nevydávají přímo Marvel Studios. X-Men byli upozaděni a Fantastická čtyřka byla v roce 2015 zcela pozastavena. Před pár týdny bylo slavnostně ohlášeno, že v srpnu 2018 se tým konečně slavnostně vrátí. Připravuje se tak snad Marvel nenápadně na návrat své nejstarší značky na všech frontách? Uvidíme.

Pokud bychom měli zabrousit do castingové říše spekulací, tak kdo by mohl hrdiny nově ztvárnit? Manželé John Krasinski a Emily Blunt, které můžete momentálně vidět v parádním Tichém místě, při propagaci svojí novinky mluvili o tom, že jim v minulosti unikly role Captaina Ameriky a Black Widow. Novináři se jich tedy zeptali, jestli by nechtěli komiksové role jiné, třeba právě z Fantastické čtyřky, kde jsou Reed Richards (Mr. Fantastic) a Sue Richards (Mrs. Fantastic) také manželé. John na to řekl, že není úplný komiksový znalec, ale komiksové filmy jej baví a jednou by si něco takového rád zkusil a rád by znovu jednou spolupracoval s manželkou, takže proč ne třeba právě na Fantastické čtyřce. Na přiložených obrázcích si můžete prohlédnout, jak by manželé mohli ve filmu vypadat podle známého výtvarníka BossLogic. V galerii kromě Krasinskiho a Blunt můžete vidět také Johna Cenu jako The Thing a Zaca Efrona jako Human Torch.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »

X-Men: Dark Phoenix

14.02.2019 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 10

Zařazení X-Menů k Marvelu: Realita, domněnky, sny | Fandíme filmu Zařazení X-Menů k Marvelu: Realita, domněnky, sny | Fandíme filmu Zařazení X-Menů k Marvelu: Realita, domněnky, sny | Fandíme filmu Zařazení X-Menů k Marvelu: Realita, domněnky, sny | Fandíme filmu Zařazení X-Menů k Marvelu: Realita, domněnky, sny | Fandíme filmu Zařazení X-Menů k Marvelu: Realita, domněnky, sny | Fandíme filmu Zařazení X-Menů k Marvelu: Realita, domněnky, sny | Fandíme filmu Zařazení X-Menů k Marvelu: Realita, domněnky, sny | Fandíme filmu Zařazení X-Menů k Marvelu: Realita, domněnky, sny | Fandíme filmu Zařazení X-Menů k Marvelu: Realita, domněnky, sny | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu