Nightwatch: Spin-off Spider-Mana připraví tvůrce Lukea Cage

Nightwatch: Spin-off Spider-Mana připraví tvůrce Lukea Cage | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Pokusí se Sony se svojí variací na Spawna udělat podobnou díru do světa, jakou udělal Black Panther?

Loni začátkem školního roku jsme se poprvé dozvěděli, že chystá Nightwatch, další spin-off Spider-Mana. Pokud bychom to vzali hodně cynicky, tak Silver & Black je pro studio Sony jeho pokusem o zaujetí ženského publika, Nightwatch o zaujetí černošského. Nově se dozvídáme, že aktuální verzi scénáře píše Cheo Hodari Coker, showrunner zodpovědný za seriál Luke Cage. Starší verzi scénáře psal Edward Ricourt a režírovat má Spike Lee (Malcolm X, 25. hodina). Film má být součástí stejného světa jako Venom a Silver & Black, ale nic moc dalšího zatím nevíme.

Na závěr první teaser na druhou řadu Lukea Cage:

V komiksech se Nightwatch poprvé objevil v 90. letech právě ve Spider-Manových sešitech, později dostal vlastní krátkou sérii a hodně připomínal Spawna. Kevin Trench je původem obyčejný doktor, který je svědkem teroristického útoku, při kterém zemře hrdina ukrytý ve zneviditelňujícím kostýmu. Když mrtvému doktor sundá masku, zjistí, že se dívá do tváře svému mladšímu já. Nejprve si myslí, že když se ukryje před světem a speciální oblek nikdy nenandá, svému osudu se vyhne. Časem ale nedokáže volání svému osudu odolat, začne oblek používat v boji se zločinem a pátrá po původu obleku.

Kostým zvyšuje jeho sílu a odolnost. Oblek se sám opravuje, s pomocí pláště lze plachtit a zároveň plášť lze ovládat silou myšlenky a různě jej využívat v boji. Později byl hrdina díky kostýmu také rychlejší a dokázal z něj vysouvat nejrůznější břity.

Zdroj: That Hashtag Show

Galerie: 5

Nightwatch: Spin-off Spider-Mana připraví tvůrce Lukea Cage | Fandíme filmu Nightwatch: Spin-off Spider-Mana připraví tvůrce Lukea Cage | Fandíme filmu Nightwatch: Spin-off Spider-Mana připraví tvůrce Lukea Cage | Fandíme filmu Nightwatch: Spin-off Spider-Mana připraví tvůrce Lukea Cage | Fandíme filmu Nightwatch: Spin-off Spider-Mana připraví tvůrce Lukea Cage | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu