Transformers: Sérii čeká restart, šestka nebude

Transformers: Sérii čeká restart, šestka nebude | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Většině diváků je to vzhledem ke kvalitám celé série asi dost jedno, fanouškům nezbývá než popřát upřímnou soustrast.

Ano, Transformers: Poslední rytíř opět měli mizerné recenze a v kinech utržili asi jen polovinu toho, co předchozí díl série. Přesto asi málokdo čekal, že se ze dne na den dozvíme o tom, že sérii čeká zásadní přepracování.

Zpráva přišla z hračkářského veletrhu Toy Fair 2018 Hasbro Investor Preview, kde hračkářský gigant o svých plánech informoval svoje investory a veřejnost. Letos do kin dorazí ještě samostatný film s Bumblebeem a následně nový tým ze studia Paramount Transformery zrestartuje. Transformers 6 byli odstraněni ze seznamu chystaných filmů (viz galerie) a další Transformers film může dorazit nejdříve v roce 2021. Podle nového dohody s Paramountem bude mít Hasbro nad budoucími projekty daleko větší kontrolu a bude u schvalování toho, jaké filmy se budou nebo nebudou točit.

Vzhledem ke klesajícímu zájmu tahle zpráva asi mnoho diváků nezamrzí, nicméně sluší se dodat, že Transformers: The Last Knight končí otevřeně – divákům se poprvé naskytl pohled na obřího Transformera Unicrona, kterého fanoušci chtěli vidět už od začátku série. Připomínáme, že studio Paramount mělo se sérií velké plány. Už snímky 4, 5 a 6 měly fungovat jako trilogie, chystaly se nejrůznější spin-offy nebo animovaný prequel z dob počátků transformeří planety Cybertron. Několik let zpátky dokonce studio poskládalo celý scenáristický tým, který měl dát dohromady kompaktní mytologii a naplánovat sáhodlouhou budoucnost série. Plán byl takový, že budeme dostávat jeden Transformers film ročně. A jak vidno, tohle vše je teď v troskách. Uvidíme, jestli nový začátek sérii nějak pomůže, anebo jsou příběhy o autech, která se mění na roboty, jednoduše dávno vyčerpané. Do komentářů dejte vědět, co na restart říkáte.

Na závěr ještě Hailee Steinfeld o filmu s Bumblebeem a několik nových fotek.

Zdroj: TFW2005

Bumblebee

21.12.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 4

Transformers: Sérii čeká restart, šestka nebude | Fandíme filmu Transformers: Sérii čeká restart, šestka nebude | Fandíme filmu Transformers: Sérii čeká restart, šestka nebude | Fandíme filmu Transformers: Sérii čeká restart, šestka nebude | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu