End of Watch: Scenárista Rychle a zběsile točí

End of Watch: Scenárista Rychle a zběsile točí | Fandíme filmu
David Ayer, scenárista Training Day či Rychle a zběsile, natočil drsnou kriminálku, zaznamenanou módním dokumentárním stylem.

Policejní důstojníci Taylor a Zavala jsou po mnoha zkušenostech ostřílení profíci a vědí, jak se v tomto nebezpečném povolání pohybovat. Čím usilovněji se ale oba dva policisté, kteří jsou zároveň nejlepšími přáteli, snaží vymítit zlo z prosluněných ulic L.A., tím více trhlin dostává jejich osobní život. Vyvstává tedy otázka, zda se jim podaří tyto dvě důležité věci skloubit do uspokojivého celku nebo ne.

David Ayer je schopný scénárista a rozhodně neplatí ve filmovém průmyslu za žádného zelenáče. Mohli jsme od něj (podle jeho scénáře) vidět snímek Training Day, za který Denzel Washington získal ocenění v podobě Oscara. Poté se Ayer zaměřil na režii a dal nám zajímavé snímky, jako Drsné časy a Street Kings. Jeho zmíněná novinka, ke které opět dodal i svůj scénář, bude mapovat osudy další policejní dvojice a můžeme jistě očekávat další kvalitní kriminálku.V hlavních rolích se objevují oscarový Jake Gyllenhaal (Zdrojový kód, Zkrocená hora) a Michael Peña (Odstřelovač, World Trade Center). Vedlejší role připadly Anně Kendrick (Jessica ze Stmívání) a Natalie Martinez (Rallye smrti). Rozpočet se točí kolem dvaceti milionů dolarů a premiéra je ohlášena na 28. září letošního roku.

V traileru režisér namíchává realistické kamerové obrazy, umožňující divákovi proniknout přímo do středu dění  (pohled „z vlastních očí“ nabývá na oblíbenosti všeobecně). Na ústřední dvojici je znát, že role poldů berou sakra vážně a s ledovým klidem. Upoutávka napovídá, že se máme těšit na intenzivní zážitek s akční složkou, jenž spolehlivě graduje spolu s dokumentární kamerou a dramatickými sekvencemi. End of Watch působí tedy opravdu strhujícím dojmem a předvádí, že být mužem zákona není fakt žádná sranda.

 

End of Watch: Trailer

 

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu