Piráti z Karibiku: Další budoucnost je nejistá

Piráti z Karibiku: Další budoucnost je nejistá | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit dalších 5 obrázků
Producent Jerry Bruckhaimer hovoří o tom, jak si vlastně komerčně vedla pětka a na čem závisí další pokračování. Bill Nighy by se vrátil.

Je úkolem producenta kout vlastní filmová želízka a Jerry Bruckheimer se těch svých rozhodně nevzdává. Po letech se konečně dobral pokračování Top Gunu, ve třetí Mizery věří navzdory všem komplikacím a potopit nenechá ani Piráty z Karibiku.

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta utržili celosvětově „jen“ 792 milionů dolarů, což média nálepkují jako neúspěch. Ale to je pochopitelné, vzhledem ke skutečnosti, že předchozí tři díly se pohybovaly kolem miliardy. Bruckheimer nicméně na celou situaci kouká trochu jinak. Dle jeho názoru je tahle částka pro pátý díl série parádní číslo a tvrdí, že je suma oproti minulosti nižší především kvůli tomu, že je americký dolar momentálně hodně silný čtvrtinu peněz spolkly směnné kurzy.

Vzápětí nicméně Jerry zdánlivě potvrdil, že ten výsledek možná skutečně je slabší, než by studio doufalo, protože když byl Bruckheimer dotázaný na další pokračování, tak uvedl, že doufá, že si film povede dobře na domácím videu. Což by naznačovalo, že jsou tržby přinejmenším hraniční, pokud ne vyloženě zklamání hodné. Pokud si film na DVD povede dobře, tak si Jerry znovu sedne s Disneym a doufá, že se další pokračování odsouhlasit podaří. Johnny Depp prý stále o sérii zájem má. Je to jeho oblíbená postava, což podle Bruckheimera dokazuje i hercova nedávná návštěva dětské nemocnice v plné garderobě.

Otázkou je, čeho přesně bychom se od šestého filmu vlastně dočkali. Určité náznaky nabídl závěr pátého filmu, kde se na scénu vracejí Elizabeth Swann (Keira Knightley) a Will Turner (Orlando Bloom). Úplně poslední scéna po titulcích pak slibovala návrat Davyho Jonese (Bill Nighy). Ten prozradil, že donedávna ani nevěděl, že návrat jeho postavy byl v pětce naznačený, ale pokud by byl oslovený, vrátil by se s chutí. V minulosti se mluvilo o předání ságy mladší generaci postav, ale pokud k němu někdy vůbec dojde, tak minimálně prozatím je série zdánlivě pevně svázaná s Jackem Sparrowem.

Na závěr si můžete pustit vystřiženou scénu z pětky:

Zdroje: Yahoo, Empire

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta

26.05.2017 | USA
Akční, Komedie, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 6

Piráti z Karibiku: Další budoucnost je nejistá | Fandíme filmu Piráti z Karibiku: Další budoucnost je nejistá | Fandíme filmu Piráti z Karibiku: Další budoucnost je nejistá | Fandíme filmu Piráti z Karibiku: Další budoucnost je nejistá | Fandíme filmu Piráti z Karibiku: Další budoucnost je nejistá | Fandíme filmu Piráti z Karibiku: Další budoucnost je nejistá | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu