Hráči se smrtí: Remake v novém traileru

Hráči se smrtí: Remake v novém traileru | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
A jakou roli bude mít ve filmu Kiefer Sutherland.

Nové Hráče se smrtí před časem představil první trailer, teď je tu další. Ten neodhaluje příliš nového, hlavně se rychlým střihem snaží navodit dojem, že půjde o skutečně vzrušující dobrodružství – zkrátka takový remakeový standard. (I když technicky vzato jde o pokračování, trailery naznačují, že uvidíme prakticky vzato to samé jako v prvním filmu, jen s novými hrdiny). Tak snad snímek nabídne něco víc, než se na první pohled může zdát.

Kiefer Shutherland před časem prozradil, jakou roli vlastně ve filmu bude mít: „Hraju profesora na lékařské univerzitě. Není to nikdy otevřeně řečené, ale bude nejspíš naprosto zřejmé, že hraji stejnou postavu jako v původních Hráčích se smrtí. Změnil jsem si jméno a udělal všechno pro to, aby se v životě pohnul a zapomněl na experimenty, které jsme dělali v původním filmu“. Mohl by snad Kiefer mít ve snímku větší roli, než bychom čekali?

Ve snímku se skupina studentů pokusí zjistit, co je po smrti. Navrhnou proto nebezpečný experiment, kdy si navzájem řízeně zastavují srdce a znovu se přivádějí k životu, aby si o zážitcích mohli vyprávět. Jejich výlety na „druhou stranu“ jsou stále troufalejší, a tak je začínají pronásledovat hříchy jejich vlastní minulosti a nadpřirozené důsledky jejich konání.
V hlavních rolích hrají Ellen Page (Juno, Počátek), Diego Luna (Rogue One: Star Wars Story, Mexická jízda), Nina Dobrev (Upíří deníky, Ten co stojí v koutě), James Norton (Happy Valley, Grantchester) a Kiersey Clemens (Dope, Sousedi 2). Režíroval Niel Arden Oplev (Muži, kteří nenávidí ženy) a scénář napsal Ben Ripley (Zdrojový kód). Datum české premiéry je stanovené na 23. listopadu 2017, datum slovenské na 28. 9.

Galerie: 7

Hráči se smrtí: Remake v novém traileru | Fandíme filmu Hráči se smrtí: Remake v novém traileru | Fandíme filmu Hráči se smrtí: Remake v novém traileru | Fandíme filmu Hráči se smrtí: Remake v novém traileru | Fandíme filmu Hráči se smrtí: Remake v novém traileru | Fandíme filmu Hráči se smrtí: Remake v novém traileru | Fandíme filmu Hráči se smrtí: Remake v novém traileru | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu