Daredevil 2: Nový teaser a plakát

Daredevil 2: Nový teaser a plakát | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Konečně také známe přesné datum premiéry druhé řady populárního seriálu. AKTUALIZOVÁNO o oficiální synopsi a další banner.

AKTUALIZACE: K předešlému příspěvku přidáváme ještě nový banner (viz galerie na konci článku) a novou oficiální synopsi:

Jen co Matt uvěřil, že městu vrátil řád, začaly se o Hell’s Kitchen prát nové mocnosti. Muž beze strachu se musí postavit novému nepříteli, Franku Castleovi, a staré lásce, Elektře Natchios. Ještě větší potíže nastanou, když je Frank Castle, muž který touží po pomstě, znovuzrozen jako Punisher, který v Mattově čtvrti bere spravedlnost do vlastních rukou. Matt se snaží najít rovnováhu mezi svými povinnostmi právníka a nebezpečným životek Ďábla z Hell’s Kitchen, zatímco stojí před životním rozhodnutím, které jej donutí skutečně porozumět tomu, co to znamená být hrdinou.

Původní článek: Jen co se Netflix konečně dostal do Česka a na Slovensko, dozvídáme se, kdy bude uvedena druhá řada Daredevila. Přesně to bude 18.3. 2016, tedy týden před premiérou Batman v Superman, aby všichni komiksoví fandové měli dost času seriál dohnat, než na ně dolehnou další „povinnosti“. Aktuálně se objevil také nový teaser, který je složený z fresek výjevů z první série a z voiceoveru první série, aby nakonec odhalil nový plakát. Ten najdete dole v galerii. Kromě toho se objevilo ještě jedno kratší, stylizované video. Podrobnosti o druhé řadě seriálu najdete ve starším článku.

Daredevil - Now Streaming Worldwide - Only on Netflix

Across the globe, the streets just got safer. #Daredevil #NetflixEverywhere

Zveřejnil(a) Marvel's Daredevil dne 6. leden 2016

Ve druhé řadě se Daredevil (Charlie Cox) pustí do křížku s Punisherem (Jon Bernthal), který se také snaží vyčistit Hell’s Kitchen od zločinu, ale používá podstatně drsnější metody. Do jeho života se vrací také jeho spalující láska z vysoké školy, Elektra (Elodie Yung). Dále hrají Deborah Ann Wolf, Elden Henson, Rosario Dawson, Scott Glenn, Peter McRobbie, Matt Gerald a Stephen Rider. Showrunnery pro druhou sezonu jsou Douglas Petrie a Marco Ramirez.

Zdroje: MCU Exchange, Daredevil Facebook

Galerie: 2

Daredevil 2: Nový teaser a plakát | Fandíme filmu Daredevil 2: Nový teaser a plakát | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest