Labyrint: Postapokalyptická robinsonáda bude pokračovat

Labyrint: Postapokalyptická robinsonáda bude pokračovat | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Připravte se na návrat do dystopického světa, kde chlapci po vzoru Pána much bojují o přežití.

Labyrint (The Maze Runner) v roce 2014 zaznamenal v kinech značný úspěch a navázala na něj dvě pokračování. Všechny tři filmy vycházely z knižních předloh Jamese Dashnera. První snímek se odehrával přímo v Labyrintu, kde se bez konkrétních vzpomínek postupně budí dospívající chlapci, kteří se na plácku uprostřed nebezpečného bludiště snaží robinsonovsky přežít a přečkat hrozby, které číhají v labyrintu. V pokračováních se hrdinové dostali ven a víc než na přežití a napětí se série soustředila na akci.

 

Šest let po premiéře závěrečného dílu trilogie se dozvídáme, že 20th Century Studios chystají nový film. Nejde o remake a nemělo by jít ani o přímé pokračování dosavadního děje. Hovoří se o následnickém filmu, který by se nádechem měl nejvíc blížit prvnímu Labyrintu. To nám zatím mnoho neříká, ale zdá se, že zkrátka dostaneme nový příběh zasazený do stejného světa, který se pokusí zopakovat model, který fungoval v prvním snímku z roku 2014. To by potenciálně mohlo znamenat návrat do bludiště, s novými vězni, novým tajemstvím, novými hrozbami. Ale to pouze spekuluji, na detaily si musíme počkat.

 

Každopádně vše nasvědčuje tomu, že by mělo jít o původní scénář, nikoliv o adaptaci některé z dalších knih, které do fiktivního světa zasadil romanopisec James Dashner. Scénář chystaného snímku má napsat Jack Paglen, jenž je zodpovědný za Transcendenci nebo Vetřelce: Covenant. Jedním z producentů je Wes Ball, režisér původní trilogie, který momentálně připravuje Království Planeta opic.

Titulní foto je ilustrační, z původního Labyrintu

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 7

Labyrint: Postapokalyptická robinsonáda bude pokračovat | Fandíme filmu Labyrint: Postapokalyptická robinsonáda bude pokračovat | Fandíme filmu Labyrint: Postapokalyptická robinsonáda bude pokračovat | Fandíme filmu Labyrint: Postapokalyptická robinsonáda bude pokračovat | Fandíme filmu Labyrint: Postapokalyptická robinsonáda bude pokračovat | Fandíme filmu Labyrint: Postapokalyptická robinsonáda bude pokračovat | Fandíme filmu Labyrint: Postapokalyptická robinsonáda bude pokračovat | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest