Běžící muž: Našla se náhrada za Arnolda Schwarzeneggera

Běžící muž: Našla se náhrada za Arnolda Schwarzeneggera | Fandíme filmu
TriStar Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Ve hře byli Chris Evans, Chris Hemsworth i Ryan Gosling, ale do vražedné reality-show vstoupí jiný herec.

delší dobu se připravuje nová adaptace Běžícího muže (The Running Man), dystopické sci-fi od Stephena Kinga, jež byla poprvé zfilmována v roce 1987, s Arnoldem Schwarzeneggerem v hlavní roli. Kdo stane v čele filmu tentokrát?

Magazín Deadline informuje, že v různých obdobích vývoje produkce více či méně seriózně jednala s celou řadou předních hollywoodských herců, mezi nimiž figurovali i Chris Evans, Chris Hemsworth nebo Ryan Gosling. Nakonec ale roli získal Glen Powell Toho můžete znát ze seriálu Scream Queens či filmů Expendables 3, Skrytá čísla, Everybody Wants Some!!, To zařídíme, Top Gun: Maverick, popřípadě S tebou nikdy. V letošním roce se ukáže ještě v Hit Manovi a Twisters. Jeho kariéra tedy zjevně nabírá na obrátkách.

King napsal román pod pseudonymem Richard Bachman a Schwarzeneggerův film měl s knížkou kromě titulu, nejzákladnějšího koceptu a jmen postav jen pramálo společného. Novou verzi chystá režisér Edgar Wright, s nímž snímek píše Michael Baccall. Mezi producenty figuruje Simon Kinberg.

Anotace knižní předlohy: Vítejte v Americe roku 2025, kde nejlepší muži nekandidují na prezidenta. Hrají o život – ve Hře smrti. Každou noc jsou všichni Američané naladěni na nejsledovanější TV hru-show – Running Man. Každou noc sledují, zda soutěžící najdou smrt z rukou Lovců právě tento den. Pokud přežijí třicet dní, získají cenu – milion dolarů. Dosavadní rekord je osm dní… Ale nyní je ve Hře nový muž, Ben Richards, který dokáže porazit krutou nepřízeň osudu, podvodnou hru, surový Systém. A proti tomu sází vše, co má…

Titulní foto je ilustrační, z Běžícího muže z roku 1987

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Běžící muž: Našla se náhrada za Arnolda Schwarzeneggera | Fandíme filmu Běžící muž: Našla se náhrada za Arnolda Schwarzeneggera | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest