Thunderbolts: Mají se vrátit další dvě známé marvelovské postavy

Thunderbolts: Mají se vrátit další dvě známé marvelovské postavy | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Spolu s týmem antihrdinů se mají na scénu vrátit i dřívější parťáci.

Krom toho, že příští chystaná marvelovka, Thunderbolts, osazuje zbrusu nové postavy, vrací na scénu také ty již zavedené. Production Weekly píše, že ve filmu mají vystupovat Rachel Weisz jako Melina Vostokoff a Laurence Fishburne jako Bill Foster.

Production weekly není novinářská publikace, ale oborový věstník, kde profesionálové z filmové branže najdou podrobné seznamy chystaných produkcí, aby věděli, kde se napříště mohou hlásit o práci. Podrobnosti o obsazení tak pro autory nejsou takovou prioritou, jako přesné vyplnění termínů, adres a kontaktních údajů. Čas od času se tedy v PW objeví chyby. Zároveň však tahle publikace má už z logiky věci přístup do zákulisí a celkem často odhaluje zajímavé informace, které do té doby nebyly známy.

Návrat Weisz a Fishburna lze vnímat jako ten typ informace, který asi není třeba příliš rozporovat, nejde o nějaké divoké a šokující tvrzení. Obě dvě postavy mají na nový příběh smysluplné vazby. Členy týmu Thunderbolts budou Ghost, Red Guardian a Yelena Belova, kteří mají s oběma údajnými navrátilci dřívější vztahy. Vědec Bill Foster ve snímku Ant-Man a Wasp Ghost pomáhal a v závěru příběhu se začali společně ukrývat před autoritami. Melina Vostokoff v závěru filmu Black Widow opustila scénu spolu s Yelenou a Red Guardianem. Dost možná tedy zůstali v kontaktu.

V Thunderbolts se Julia Louis-Dreyfus vrací jako Valentina Allegra de Fontaine, Wyatt Russell jako U.S. Agent, Sebastian Stan jako Winter Soldier, Hannah John-Kamen jako Ghost, Florence Pugh jako Yelena Belova, Olga Kurylenko jako Taskmaster a David Harbour jako Red Guardian. Natáčení snímku odstartuje ještě letos. Scénář postupně psali Eric Pearsons a Lee Sung Jin, režíruje Jake Schreier. Datum premiéry je stanoveno na 24. 7. 2025.

Titulní foto: Marvel

Zdroje: Production Weekly

Galerie: 3

Thunderbolts: Mají se vrátit další dvě známé marvelovské postavy | Fandíme filmu Thunderbolts: Mají se vrátit další dvě známé marvelovské postavy | Fandíme filmu Thunderbolts: Mají se vrátit další dvě známé marvelovské postavy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest