Mothers' Instinct: Hathaway a Chastain rozehrají psychologickou válku matek

Mothers' Instinct: Hathaway a Chastain rozehrají psychologickou válku matek | Fandíme filmu
Studio Canal
Zobrazit další 3 obrázky
Nad tragickou smrtí dítěte visí sžíravý otazník a dvě dosud nejlepší přítelkyně se začínají psychicky deptat. Pusťte si trailer.

Sotva jsme představili snímek Memory, je tu další příležitost dát prostor vynikající Jessice Chastain. Nebude na to sama. Po jejím boku stane neméně talentovaná a zkušená Anne Hathaway. Držitelka Oscara za Bídníky si získala věrné fanoušky spolu s Deníkem princezny, ztvárnila Catwoman v Temný rytíř povstal a čerstvě ji můžete vidět v tajuplném thrilleru Eileen.

V novince Mothers' Instinct (Mateřský instinkt) u napětí setrvává. Ve znepokojivém psychologickém thrilleru hrají Chastain a Hathaway Alice a Céline, dvě matky z amerického předměstí, které si zde v 60. letech žijí své idylické pohádky. Život dvou sousedek a přítelkyň se obrátí vzhůru nohama, když se jednomu z dětí Céline přihodí tragická nehoda. Vzájemná pouta začínají praskat. Podkopává je pocit viny a všudypřítomná paranoia. Začíná napínavý souboj vůlí, který odhalí temné stránky mateřské lásky.

Už samotný trailer je napínavě sestříhaným kusem videa a šikovně diváky láká ke sledování příběhu, kde nic není jisté. Zklamala Alice nějak při pokusu o záchranu chlapce? Měla jej Céline lépe hlídat? Vyčítá jedna druhé něco? Měl někdo nekalé úmysly? Film jako svou prvotinu natočil kameraman Benoit Delhomme (Teorie všeho, Pokoj 1408, Země bez zákona), tudíž můžeme doufat minimálně ve vizuálně výživnou podívanou.

V dalších rolích vystupují Josh Charles a Anders Danielsen Lie. Mothers' Instinct čeká uvedení někdy během letošního roku. Pusťte si trailer:

Podklady a foto: Studio Canal

Galerie: 4

Mothers' Instinct: Hathaway a Chastain rozehrají psychologickou válku matek | Fandíme filmu Mothers' Instinct: Hathaway a Chastain rozehrají psychologickou válku matek | Fandíme filmu Mothers' Instinct: Hathaway a Chastain rozehrají psychologickou válku matek | Fandíme filmu Mothers' Instinct: Hathaway a Chastain rozehrají psychologickou válku matek | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest