Sicario 3: Vrací se původní herecké trio v čele s Emily Blunt

Sicario 3: Vrací se původní herecké trio v čele s Emily Blunt | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 1 obrázek
Pokračování drsného krimi thrilleru vrací i Benicia del Tora a Joshe Brolina. Přípravy jsou v plném proudu.

Thriller Sicario: Nájemný vrah udělal v roce 2015 slušnou díru do světa. Nešlo o komerční velehit, avšak snímku se v kinech podařilo ztrojnásobit skromný rozpočet. Recenze byly pozitivní a následovaly je tři nominace na Oscara. Šlo o první scenáristický počin Taylora Sheridana, z něhož se mezitím stal zdaleka nejúspěšnější autor drsných filmů a seriálů současnosti. Režisér Denis Villeneuve spolu se Sicariem definitivně prorazil v Hollywoodu. A pro Emily Blunt, jež ztvárnila jednu z hlavních rolí, bylo Sicario také jedním z filmů v krátké době, které jí vystřelily definitivně ke hvězdám. Dvojce chyběla v obsazení Blunt, vrátili se pouze její pánští kolegové, Benicio del Toro a Josh Brolin. Vyměnil se také režisér a snímek měl slabší hodnocení i návštěvnost.

Dvojka dorazila v roce 2018 a teď se blíží trojka. Producenti Basil Iwanyk a Erica Lee to potvrdili letos v září, kdy zároveň prozradili, že už se připravoval scénář filmu, ale celý proces zbrzdily hollywoodské stávky. Na konci října už další producenti, Molly Smith a Trent Luckinbill, říkali, že po skončení stávky scenáristů je scénář prakticky hotový. Prý má hodně zajímavou zápletku, což by v tomhle případě snad ani nemusely být propagační řeči, když se na přípravě trojky pracuje prakticky už pět let.

Taylor Sheridan je hodně vytížený, takže to vypadá, že scénář osobně nepsal, ale v nějaké kapacitě s ostatními členy tvůrčího týmu spolupracuje a prý si Sicario představoval jako trilogii, když psal předchozí dva snímky. Klíčové pro trojku je, že se má vrátit celá původní trojka. Tedy Benicio del Toro, Josh Brolin, ale především Emily Blunt, jež ve dvojce chyběla citelně. Producenti také prozradili, že v nějaké kapacitě na projektu pracuje i Christopher McQuarrie, známý především jako producent, scenárista a režisér nejednoho filmu Toma Cruise. Zatím podle producentů není dané, kdo nakonec bude najatý jako režisér. Všechno je o načasování, o tom, kdy se rozjede natáčení.

Jakmile bude známo víc, dáme vám vědět. Nicméně, pokud je scénář v tuhle chvíli dokončen, či před dokončením, mohlo by se začít točit zkraje příštího roku a premiéra klidně může přijít už za rok. Ale uvidíme.

Foto je ilustrační, první Sicario

Zdroje: Collider I, II, The Messenger

Sicario: Nájemný vrah

14.09.2015 | USA
Akční, Krimi, Drama, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 2

Sicario 3: Vrací se původní herecké trio v čele s Emily Blunt | Fandíme filmu Sicario 3: Vrací se původní herecké trio v čele s Emily Blunt | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest