Aquaman a ztracené království: Nový trailer se opírá o čirou bláznivost

Aquaman a ztracené království: Nový trailer se opírá o čirou bláznivost | Fandíme filmu
Warner Bros.
Vzájemné špičkování Aquamana s bratrem bude tím nejlidštějším momentem v záplavě magických explozí a podvodních potvor.

Asi za měsíc dorazí do kin Aquaman a ztracené království. Čerstvě byl zveřejněný nový trailer určený primárně pro japonský trh a na první pohled jde o ďábelskou kombinaci. Když zůstaneme u stereotypů, tak se rozhodně dá říct, že jsou Japonci proslulí tím, že svoji popkulturu mají rádi bombastickou, ujetou a lehce infantilní. Aquaman tak vypadá jako něco, co je pro tenhle kontext jako ušité. Ukázka je místy vlastně jen náhodný generátor barev, kde se ujeté situace střídají s magickými záblesky, kreaturkami a nadšenými výkřiky. Tak teď už jen aby tahle smršť dokázala zaujmout i ty diváky, kteří nejsou v podobném stylu vyprávění kovaní.

Arthur (Jason Momoa) musí požádat o pomoc svého nevlastního bratra Orma (Patrick Wilson), aby ochránil Atlantidu před Black Mantou (Yahya Abdul-Mateen II), který ve své posedlé snaze pomstít smrt svého otce vypustil ničivou zbraň.

Aquamana 2 režíruje opět James Wan. Scenáristou je David Leslie Johnson-McGoldrick. Amber Heard se vrací jako Mera, Dolph Lundgren jako Nereus, Randall Park jako doktor Shin, Nicole Kidman jako Arthurova matka a Temuera Morrison jako jeho otec. Nově obsazený byl do zatím blíže neurčené role Pilou Asbæk. České a slovenské datum premiéry je stanovené na 21.12. 2023.

Podklady a foto: Warner Bros.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest