Aquaman a ztracené království: Trailer zve do kina na zběsilou podvodní výpravu

Aquaman a ztracené království: Trailer zve do kina na zběsilou podvodní výpravu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 7 obrázků
Buďte si jistí, že toho na plátně bude spousta a bude se to rychle míhat.

Po krátkém teaseru se snímek Aquaman a ztracené království vytasil s plnohodnotnou upoutávkou. Ta je od podlahy ke stropu narvaná vjemy. Konstantně střídáme prostředí, postavy, úhly kamery, mořské potvůrky, barvy i vypravěčské styly. Z poťouchlé komedie to bereme přes fantasy dobrodružství až po skoro depresivní míru zkázy.

Po obrazovce se konstantně něco pohybuje, trailer dává zřejmý signál, že dvojka nijak nechce ubrat na tom, co z jedničky nejvíc vyčnívalo – tedy na momentech, které připomínají animované filmy a videohry. Zatím se obtížně hodnotí, nakolik se povedly triky, ale je zřejmé, že na jejich dobrém zpracování bude hodně záležet, protože ze záběrů, kde vizuální efekty tvoří větší část obrazu, bude složený prakticky celý snímek.

Suma sumárum, zatím asi nikdo nedokáže říct, co nakonec tenhle film vlastně přinese. Jestli půjde o naprostou splácaninu, nebo zábavný gejzír nápadů. Jisté je snad jen to, že tvůrci na první pohled při přípravě filmu nelenošili ani se nějak nedrželi zpátky.

Dole v galerii najdete nejnovější plakát a fotky.

Aquamana 2 režíruje opět James Wan. Scenáristou je David Leslie Johnson-McGoldrick. Jason Momoa se vrací jako Aquaman, Amber Heard jako Mera, Yahya Abdul-Mateen II jako Black Manta, Dolph Lundgren jako Nereus a Patrick Williams jako Orm. Nově obsazený byl do zatím blíže neurčené role Pilou Asbæk.. České a slovenské datum premiéry je stanovené na 21.12. 2023.

Podklady a foto: Warner Bros. / DC Studios

Galerie: 8

Aquaman a ztracené království: Trailer zve do kina na zběsilou podvodní výpravu | Fandíme filmu Aquaman a ztracené království: Trailer zve do kina na zběsilou podvodní výpravu | Fandíme filmu Aquaman a ztracené království: Trailer zve do kina na zběsilou podvodní výpravu | Fandíme filmu Aquaman a ztracené království: Trailer zve do kina na zběsilou podvodní výpravu | Fandíme filmu Aquaman a ztracené království: Trailer zve do kina na zběsilou podvodní výpravu | Fandíme filmu Aquaman a ztracené království: Trailer zve do kina na zběsilou podvodní výpravu | Fandíme filmu Aquaman a ztracené království: Trailer zve do kina na zběsilou podvodní výpravu | Fandíme filmu Aquaman a ztracené království: Trailer zve do kina na zběsilou podvodní výpravu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest