Superman: Legacy – Ve filmu vystoupí Green Lantern a další superhrdinové

Superman: Legacy – Ve filmu vystoupí Green Lantern a další superhrdinové | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
Tři další hrdinové a jejich představitelé byli oficiálně odhaleni.

Superman: Legacy na nic nečeká. Koncem června byli obsazeni představitele Lois a Clarka. Teď se nám odhalili další superhrdinové, již ve snímku vystoupí. Zprávu jako první přinesl magazín Vanity Fair a záhy ji potvrdil přímo režisér snímku James Gunn.

Konkrétně obsazení rozšířili tři noví superhrdinové: Hawkgirl, Mister Terrific a Guy Gardener. Hawkgirl se vyznačuje schopností létat za pomoci velkých křídel, často je spjata s hrdinou Hawkmanem a starověkým Egyptem. Mister Terrific je extrémně inteligentní, nadaný atlet, který usiluje o to, aby věci na světě byly fér. A Guy Gardener je jedním z nejznámějším členem sboru Green Lanternů. Konkrétně Guy se chová o něco méně čestně, než ostatní nositelé kouzelného prstenu.

Do rolí byli obsazeni Isabela Merced (Sicario 2, Transformers: Poslední rytíř, Dora a ztracené město), Edi Gathegi (StartUp, For All Mankind) a Gunnův dobrý přítel Nathan Fillion (Castle na zabití, Firefly, Slimák a obecně velká část Gunnových filmů, alespoň ve vedlejší roli). Není tak docela zřejmé, jakou úlohu budou postavy v rámci příběhu zastávat, dříve bylo pouze řečeno, že se Superman: Legacy odehrává ve světě, kde již delší dobu superhrdinové existují.

Starší zprávy hovořily také o tom, že se ve snímku mají objevit postavy z týmu Authority, jenž následně dostane vlastní film. Sám James Gunn nicméně před dvěma dny na sociální síti Threads zdůraznil, že on sám tenhle hrdinský tým se Supermanem: Legacy nikdy v minulosti nespojoval. Jde pouze o tvrzení, jež se objevilo v médiích.

Dále se pokusil rozptýlit obavy fanoušků, kteří by se mohli bát, že Superman: Legacy bude přeplácaný. Hawkgirl a spol. podle něj zapadají do příběhu, který chce vyprávět a příběh je pro něj vždy na prvním místě. Primární dějová linka „Legacy“ prý zcela jednoznačně bude pojednávat o Supermanovi a Lois. Ve filmu bude také vystupovat Jimmy Olsen, kolega Clarka a Lois z redakce Daily Planet. Herci své postavy mohou hrát i v dalších DC filmech nebo seriálech. Guy Gardener může například vystupovat v chystaném seriálu s Green Lanterny.

Vedle novinek se sluší dodat, že zrovna Fillion už DC postavu hrál. Konkrétně člena The Suicide Squad zvaného The Detachable Kid. Nemusí to vůbec nic znamenat, ale na první pohled to signalizuje, že s návazností nových DC filmů na ty dosavadní se opravdu nepočítá.

Natáčení Supermana: Legacy začne až příští rok, hollywoodští reportéři se domnívají, že se casting urychlil kvůli hrozící herecké stávce herců, jež by hledání jednotlivých představitelů mohla na mnoho měsíců zmrazit.

Nový film bude zaměřený na Supermanovu snahu vybalancovat své kryptonské kořeny s pozemskou výchovou. Kal-El je zosobněním pravdy, spravedlnosti a amerického přístupu k životu. Je ztělesněním laskavosti v čase, kdy má svět pocit, že je laskavost staromódní. Je to idealistický kluk z farmy, jehož největší slabinou je, že by nedokázal ublížit živé duši. Snímek bude volně inspirovaný duchem komiksové série All-Star Superman. Scénář napsal a režíruje James Gunn. V hlavních rolích vystupují Rachel Brosnahan a David Corenswet. Dále hrají Isabela Merced, Nathan Fillion a Edi Gathegi. Datum české premiéry je stanoveno na 10. července 2025.

Titulní foto je ilustrační, Superman v podání Henryho Cavilla

Zdroje: Vanity Fair, James Gunn

Galerie: 4

Superman: Legacy – Ve filmu vystoupí Green Lantern a další superhrdinové | Fandíme filmu Superman: Legacy – Ve filmu vystoupí Green Lantern a další superhrdinové | Fandíme filmu Superman: Legacy – Ve filmu vystoupí Green Lantern a další superhrdinové | Fandíme filmu Superman: Legacy – Ve filmu vystoupí Green Lantern a další superhrdinové | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest