The Flash: Ještě jeden trailer se zbrusu novými záběry

The Flash: Ještě jeden trailer se zbrusu novými záběry | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Režisér odhalil, které známé komiksové postavy se ve snímku mohly objevit, ale nakonec byly vynechány.

Na CinemaConu byl zveřejněný nový trailer pro The Flashe. Najdete ho v předchozím příspěvku, kde je také například hromada plakátů. Jen krátce na to se ale objevil ještě jeden trailer, sestříhaný primárně pro japonský trh. Upoutávka tak má určité mouchy. Dění občas zbytečně ruší voiceover japonského hlasatele. Dost zvláštně je namixovaný zvuk, takže některé scény působí jaksi nedokončeně, či dokonce amatérsky. Na druhou stranu jsme se ale dočkali řady dalších momentů, které v předchozí upoutávce chyběly.

A na CinemaConu krom promítání traileru a filmu (tady jsou první ohlasy) proběhla také tiskovka s režisérem Andym Muschiettim a producentkou Barbarou Muschietti. Ti prozradili několik zajímavostí.

Není žádným velkým tajemstvím, že se fanoušci mohou ve filmu těšit na řadu cameí. Spousta se jich ale do filmu také nevešla. Andy na tiskovce prozradil, že měli políčeno na Granta Gustina (seriálový Flash), Lyndu Carter (Wonder Woman ze starého seriálu), archivní záběry Marlona Branda (Jor-El ve Starém Supermanovi) a archivní záběry Burgesse Mereditha a Cesara Romera (Tučňák a Joker ve starém Batmanově seriálu). Z nejrůznějších důvodů ale nakonec ve filmu tato camea zařazena nejsou.

Tématem mezi reportéry bylo i případné pokračování. Vznikne nějaké? Sourozenci Muschiettiovi tvrdí, že se o tom zatím nebavili. V příběhu by pokračovat chtěli. A kvůli multiverzu se domnívají, že by ani v rámci nového směřování filmového světa DC neměl být problém The Flashe mezi chystané nové příběhy zařadit. Navzdory tomu nicméně Andy a Barbara tvrdí, že o budoucnosti vlastně vůbec nic nevědí a vše bude záviset na tom, jak si snímek povede v pokladnách. Vliv by mohla mít i komplikovaná situace s Ezrou Millerem, kteří během posledních let nasekali hromadu průšvihů a nad jejich další kariérou se tak vznášel otazník. Muschiettiovi se k Millerovi nicméně příliš vyjadřovat nechtěli a zůstali u diplomatického vyjádření, že na svých psychických problémech pracují a pozvolna se začínají cítit lépe. Během samotného natáčení prý Ezra byli naprostý profesionál.

Dole pod trailerem najdete dva nové plakáty.

The Flash cestuje zpátky v čase, aby změnil minulost. Při pokusu o záchranu svojí rodiny Barry nevyhnutelně změní budoucnost a je uvězněný v realitě, kde se vrátil generál Zod, vyhrožuje absolutní zkázou a neexistují tu žádní superhrdinové, kteří by mohli podat pomocnou ruku. Tedy až na úplně jiného Batmana, kterého je nejdřív třeba dostat z důchodu, a na úplně jiné dítě Kryptonu, které je nejprv nutné dostat z vězení. Aby zachránil svět, v němž je právě teď a vrátil se do budoucnosti, kterou zná, musí Barry běžet jako o život. Ale bude ta nejvyšší oběť stačit k restartování celého univerza?

V roli Flashe se vrací Ezra Miller, Michael Keaton a Ben Affleck se představí dva různí Batmani. Michael Shannon znovu vystupuje jako generál Zod, Antje Traue jako jeho pobočnice Faora. V roli Iris West se vrací Kiersey Clemons, jako hrdinova matka vystoupí Maribel Verdú, jako jeho otec Ron Livingston, jako Supergirl Sasha Calle. Režíruje Andy Muschietti, který napsal scénář spolu s Christinou Hodson. Datum premiéry je pro tuto chvíli stanovené na 23. června 2023.

Foto: Warner Bros.

Zdroje: Movieweb, Nerdist, Slashfilm, Collider

Galerie: 3

The Flash: Ještě jeden trailer se zbrusu novými záběry | Fandíme filmu The Flash: Ještě jeden trailer se zbrusu novými záběry | Fandíme filmu The Flash: Ještě jeden trailer se zbrusu novými záběry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest