A Haunting in Venice: První trailer pro nový případ Hercula Poirota

A Haunting in Venice: První trailer pro nový případ Hercula Poirota | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit dalších 8 obrázků
Kenneth Brannagh se potřetí vrací jako kníratý detektiv. Tentokrát má vyšetřování strašidelný nádech.

Na CinemaConu v Las Vegas ukázal nový trailer třeba Equalizer 3. Teď se k němu přidává další trojka, konkrétně delší detektivní případ Hercula Poirota. Ten už vyšetřil Vraždu v Orient expresu a Smrt na Nilu. Teď ho čeká A Haunting in Venice (zhruba „Strašení v Benátkách“).

Snímek vychází z jedné z méně známých knih Agathy Christie (Viděla jsem vraždu) a trailer film prezentuje prakticky jako horor. Vidíme lidi v maskách, shromáždění, které připomíná sešlost nějakého kultu. Poirot (Kenneth Brannagh) se ve starém domě účastní seance, kde se zdánlivě podaří vyvolat ducha. Všude vládne tma, svítí pouze tlumené světlo, okna a dveře se rozrážejí, fouká vítr, vidíme „mrtvou dívku“ v zrcadle.

Nezní příliš pravděpodobně, že by se najednou Poirot setkal se záhrobím, takže dost možná sledujeme nějaký sofistikovaný podvod, který Hercule rozluští. Hororová příchuť každopádně snímek dostatečně ozvláštňuje od těch předchozích a mohli bychom se dočkat zase trošku jiné detektivky, než posledně.

Film v našich kinech uvidíme v září, dole pod trailerem najdete zveřejněné fotografie.

Oslavovaný detektiv Hercule Poirot se vrací, aby vyřešil děsivou záhadu. Děj je zasazený do Benátek, do období po druhé světové válce. Poirot se dobrovolně uchýlil do důchodu a žije v nejúchvatnějším městě světa. Neochotně se rozhodne navštívit seanci v rozpadajícím se strašidelném paláci. Když je jeden z hostů zavražděný, je detektiv uvržený do zlověstného světa stínů a tajemství.

V hlavních rolích vystupují Kenneth Brannagh, Michelle Yeoh, Jamie Dornan, Tina Fey, Camille Cottin, Kyle Allen, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly a Riccardo Scamarico. Brannagh také snímek zrežíroval. Datum české premiéry je stanoveno na 14. září.

Podklady a foto: 20th Century Studios

Galerie: 9

A Haunting in Venice: První trailer pro nový případ Hercula Poirota | Fandíme filmu A Haunting in Venice: První trailer pro nový případ Hercula Poirota | Fandíme filmu A Haunting in Venice: První trailer pro nový případ Hercula Poirota | Fandíme filmu A Haunting in Venice: První trailer pro nový případ Hercula Poirota | Fandíme filmu A Haunting in Venice: První trailer pro nový případ Hercula Poirota | Fandíme filmu A Haunting in Venice: První trailer pro nový případ Hercula Poirota | Fandíme filmu A Haunting in Venice: První trailer pro nový případ Hercula Poirota | Fandíme filmu A Haunting in Venice: První trailer pro nový případ Hercula Poirota | Fandíme filmu A Haunting in Venice: První trailer pro nový případ Hercula Poirota | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest