Days Gone: Filmová adaptace oblíbené hry nás veze mezi zombíky

Days Gone: Filmová adaptace oblíbené hry nás veze mezi zombíky | Fandíme filmu
Sony Interactive Entertainment
Zobrazit další 3 obrázky
V Sony to myslí se ždímáním svých videoherních titulů pro kina vážně. Vítejte v postapokalypse.

Všechna velká hollywoodská studia hledají známé značky, na nichž by šlo stavět nové filmové série. U Sony důležitou roli hrají videohry, které japonská společnost vydává pro konzole Playstation. Letos bylo k vidění Uncharted, chystá se seriálové zpracování The Last of Us, závodů Gran Turismo nebo historického eposu Ghost of Tsuhima.

Dalším titulem, který má ambici zamířit do kin, je Days Gone. Poprvé jsme se o záměru hru zfilmovat už loni v lednu, teď jsou tu první podrobnosti. Scénář píše Sheldon Turner, který má Oscara za Lítám v tom a vedle toho se podílel na filmech jako Trestná lavice, X-Men: První třída nebo chystaný Everest. Do hlavní role produkce láká Sama Heughana, známého především ze seriálu Cizinka.

Videohra byla uvedená v roce 2019, měla nadprůměrné recenze a dobře se prodávala. Děj se odehrává dva roky po vypuknutí apokalypsy, kdy se po světě rozšíří nebezpečný virus. Ten z lidí dělá agresivní kanibalské bestie podobné zombíkům. Hlavním hrdinou je Deacon St. John, tulák a motorkář, který se snaží najít svou ztracenou ženu. Hráč se mohl na motocyklu projíždět otevřenou krajinou Oregonu a bojoval s nakaženými. Dle informací serveru Deadline má být snímek milostným dopisem všem skvělým motorkářským filmům a fungovat jako western ze současnosti.

Foto je ilustrační, herní předloha

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Days Gone: Filmová adaptace oblíbené hry nás veze mezi zombíky | Fandíme filmu Days Gone: Filmová adaptace oblíbené hry nás veze mezi zombíky | Fandíme filmu Days Gone: Filmová adaptace oblíbené hry nás veze mezi zombíky | Fandíme filmu Days Gone: Filmová adaptace oblíbené hry nás veze mezi zombíky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest