Lovec Kraven nabírá oscarové obsazení

Lovec Kraven nabírá oscarové obsazení | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit další 3 obrázky
Seznam postav v novém komiksovém filmu navázaném na Spider-Mana se rozšiřuje.

Podobně jako Madame Web, pustí se také Lovec Kraven (Kraven the Hunter) letos do natáčení. Jde o další film studia Sony, kde je hlavní postavou známý padouch (antihrdina) z marvelovských komiksů, podobně, jako tomu je u Venoma nebo Morbia. Kraven se má začít točit v Británii už teď v únoru, takže je nejvyšší čas doplnit obsazení.

Už před delší dobou byl do hlavní role Sergeie „Kravena“ Kravinoffa obsazený Aaron Taylor-Johnson. Teď je na čase vybrat představitele pro další členy jeho rodiny. Největším úlovkem je aktuálně Russell Crowe, držitel Oscara za Gladiátora. I vedle historického mega hitu je Russellova filmografie nesmírně nabitá, když v ní najdeme snímky jako L. A. - Přísně tajné, Insider: Muž, který věděl příliš mnoho, Čistá duše, Master & Commander: Odvrácená strana světa nebo třeba Americký gangster. S komiksovými filmy už má také zkušenosti. Zahrál si Jor-Ela v Muži z oceli a v chystaném Thorovi: Love and Thunder ztvární vedlejší roli boha Dia. Zatím nebylo oficiálně odhaleno, jakou roli hraje v Kravenovi, ale podle neoficiálních zvěstí by měl hrát protagonistova otce. To je v komiksech alkoholik, který svého syna bil. O Croweově obsazení jako první informoval The Hollywood Reporter.

Už od loňského léta víme, že záporákem filmu má být Chameleon, alias Sergeiův mladší nevlastní bratr Dimitri. Studio se do role pokusilo obsadit Kodiho Smita-McPheeho, jenž čerstvě získal nominaci na Oscara za snímek Síla psa. Podle filmového reportéra Jeffa Sneidera musel herec nabídku odmítnout, kvůli jiným pracovním závazkům. Uvidíme, zda se namísto něj podaří najít podobně výraznou náhradu. V komiksech je Chameleon mistrem převleků, který díky pokročilým technologiím může kompletně změnit svůj vzhled. Dokáže tak perfektně nahradit jiné lidi a je díky tomu mistrem komplikovaných lstí.

Loni v létě se objevila také zvěst, podle níž se Jodie Turner-Smith ucházela o roli Calypso. Podle redaktora The Hollywood Reporter Turner-Smith ve snímku hrát nebude, ale zároveň autor nezpochybňuje, že se objeví postava Calypso. Ta v komiksech vystupuje jako mocná voodoo kouzelnice, která je v komiksech zároveň milenkou a manipulátorkou Sergeie Kravinoffa.

Kraven alias Sergej Kravinoff je potomek ruských emigrantů a prvně se představil v komiksu Amazing Spider-Man v roce 1964 (tvůrci Stan Lee a Jack Kirby). Jak naznačuje jeho přezdívka, jde o elitního a nesmírně odhodlaného lovce, jehož superschopností je stopování. Navíc pije speciální tajemné sérum, jež mu dodává sílu a zpomaluje jeho stárnutí. Znám je především díky výše zmíněnému komiksu Poslední lov. V životě chytil snad všechny velké šelmy - bez použití palných zbraní, často holýma rukama, jen za pomoci onoho stimulujícího nápoje. Aby všem dokázal, že právě on je největším lovcem všech dob, hodlá polapit to nejnebezpečnější zvíře - samotného Spider-Mana. Hlavní roli ve filmovém zpracování hraje Aaron Taylor-Johnson, dále hraje Russell Crowe, režíruje J.C. Chandor, scénář napsali Art Marcum a Matt Holloway. Datum premiéry je stanovené na 12. 1. 2023.

Foto: Marvel

Zdroje: The Hollywood Reporter, Borys Kit, Borys Kit II, Jeff Sneider, The Illuminerdi

Galerie: 4

Lovec Kraven nabírá oscarové obsazení | Fandíme filmu Lovec Kraven nabírá oscarové obsazení | Fandíme filmu Lovec Kraven nabírá oscarové obsazení | Fandíme filmu Lovec Kraven nabírá oscarové obsazení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest