Ben Stiller natočí skutečný příběh organizovaného zločinu přímo v Bílém domě

Ben Stiller natočí skutečný příběh organizovaného zločinu přímo v Bílém domě | Fandíme filmu
Showtime
Prezidentování Richarda Nixona skončilo v sedmdesátých letech neslavně a tenhle příběh výsledný dojem dozajista nevylepší.

Komik Ben Stiller se v posledních letech herecky docela šetří a spíše se snaží realizovat za kamerou. V roce 2018 natočil coby režisér povedenou minisérii Útěk z vězení v Dannemoře (Escape at Dannemora) a nedávno bylo oznámeno, že by se měl po vězeňském kousku podívat na zoubek zkorumpovaným newyorským policajtům, neboť se chopí režijní taktovky v rámci natáčení kriminálního dramatu The Seven Five. To není ovšem jediný kousek, který je se Stillerem v úloze režiséra spojován. Dle informací serveru Variety totiž usedne i na režijní sesli v případě celovečeráku Bag Man.

Snímek se bude točit kolem politického skandálu z roku 1973, který se odehrál uvnitř administrativy Richarda Nixona a v centru korupční a úplatkářské aféry se tehdy ocitnul viceprezident Spiro Agnew. Stiller momentálně sepisuje ruku v ruce s Adamem Perlmanem a Mikem Yarvitzem scénář, který vychází z knihy Rachel Maddow Bag Man: The Wild Crimes, Audacious Cover-up, and Spectacular Downfall of a Brazen Crook in the White House. Castingové podrobnosti zatím zveřejněny nebyly, ale zdá se, že projekt produkční společnosti Focus Features se hýbe kupředu.

Zdroj: Variety

Foto: Showtime (ilustrační, z natáčení minisérie Útěk z vězení v Dannemoře)

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest