Birds of Prey, Wonder Woman 2, Joker a další DC filmy na CinemaConu

Birds of Prey, Wonder Woman 2, Joker a další DC filmy na CinemaConu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Nové ukázky, Wonder Woman v plné síle, Harley Quinn není členkou Birds of Prey, nové plakáty a další zajímavosti přímo od studia Warner.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

To záběry z Wonder Woman 1984 zveřejněné nebyly, takže co na nich mohli diváci v sále vidět? Děj je přenesený do Washingtonu 80. let. Ukázka měla syté barvy a akční scény jiný styl, než ty z první Wonder Woman, které byly připravené ve stylu producenta a spoluscenáristy Zacka Snydera. Konkrétně diváci viděli akční scénu s lasem v obchoďáku, která už byla jednou k vidění v minulosti. Vedle toho došlo také k nějaké potyčce v chodbách Bílého domu a k honičce v super rychlosti někde na ulici. Dále byly prezentovány záběry, ve kterých se Diana prochází po městě se Stevem Trevorem a krátce se v záběrech mihla také Kristen Wiig, která hraje doktorku Minervu. Ta by se měla proměnit v záporačku Cheetah, nicméně to s ní nebude tak jednoduché – ve filmu má s hrdiny spolupracovat i stát proti nim. Režisérka Patty Jenkins v přednahrané zprávě krátce promluvila o tom, že zatímco posledně se Diana teprve poznávala, teď je na vrcholu sil.

Posledním prezentovaným snímkem byly Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn). Tam bylo patrné, že natáčení je stále v plném proudu a v prezentaci převažovaly zákulisní záběry. Z těch se zdá, že snímek bude mít atmosféru asi jako první teaser, který jsme viděli – vše je zářivé, roztančené, plné neonových barev a podle některých tak film připomíná hudební videoklipy z 90. let. V záběrech byla vidět Harley Quinn na kolečkových bruslích či záporák Black Mask (bez masky) se zbraní v ruce a vše uzavřel money shot s celou skupinou ústředních protagonistek v řadě, podobně jako když se v prvním traileru divákům před lety předvedli Strážci Galaxie. Během prezentace zaznělo, že Harley Quinn není členkou Birds of Prey, pouze se skupinou „městských válečnic“ uzavře alianci. Také nemáme čekat Gotham, jak jej známe z Batmanových příběhů, ale jeho daleko houževnatější podobu. Nikdo se nedrží zkrátka a vše stále nasvědčuje tomu, že filmaři usilují o to, aby byl film mládeži nepřístupný.

Dole v galerii na vás čekají nové plakáty k Wonder Woman 1984 a Birds of Prey.

« Předchozí kapitola

Galerie: 4

Birds of Prey, Wonder Woman 2, Joker a další DC filmy na CinemaConu | Fandíme filmu Birds of Prey, Wonder Woman 2, Joker a další DC filmy na CinemaConu | Fandíme filmu Birds of Prey, Wonder Woman 2, Joker a další DC filmy na CinemaConu | Fandíme filmu Birds of Prey, Wonder Woman 2, Joker a další DC filmy na CinemaConu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest