Pale Blue Dot: Natalie Portman jako astronautka na první fotce

Pale Blue Dot: Natalie Portman jako astronautka na první fotce | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Podívejte se, jak bude herečka vypadat jako zaměstnanec společnosti NASA.

Začátkem roku Natalie Portman vystřídala Reese Witherspoon v hlavní roli snímku Pale Blue Dot. Reese musela projekt opustit kvůli závazkům u druhé řady Sedmilhářek. Natalie tak svoji kolegyni nahradila v roli astronautky Lucy Cola, vdané ženy, která po návratu z vesmírné mise začne mít aféru s kolegou astronautem (Jon Hamm). V momentě, kdy kolega začne sám mít bokovku s další ženou (kadetka v podání Zazie Beetz), se Lucy zhroutí a začne ztrácet kontakt s realitou. Snímek je volně inspirovaný skutečným případem z roku 2007, kdy astronautka Lisa Nowak byla zadržena po tom, co se pokusila unést ženu, kvůli které ji opustil milenec.

Filmového manžela hraje Dan Stevens a snímek režíruje a spolunapsal Noah Hawley. Pro toho je Pale Blue Dot celovečerní prvotinou, jakým způsobem vykresluje ztrátu kontaktu s realitou už však vizuálně opojným způsobem předvedl v seriálu Legion. Krom toho je známý především díky seriálu Fargo. Datum premiéry zatím nebylo stanoveno, nicméně natáčení je v plném proudu a níže můžete vidět Natalie Portman v jejím kostýmu. Další podrobnosti o filmu najdete ve starším článku.

Zdroj: Natalie Portman

Galerie: 2

Pale Blue Dot: Natalie Portman jako astronautka na první fotce | Fandíme filmu Pale Blue Dot: Natalie Portman jako astronautka na první fotce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest