Box Office: Nejhorší Kessel Run v historii Star Wars

Box Office: Nejhorší Kessel Run v historii Star Wars | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Solo se nevzpamatoval a Jackass humoru asi úplně odzvonilo.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Avengers: Infinity War se s 10 miliony posunuli v šestém víkendu na 642 milionů v Americe. Film dá 652 milionů Jurského světa během příštího víkendu. Titanic s 659 mega bez inflace by taky mohl padnout, ale Black Panther s 699 miliony už ne. Globálně jsme na 1,964 miliardy včetně robustních 356 milionů z Číny. Dvě miliardy budou, pokud film v zahraniční totálně nesežerou dinosauři, kteří tam startují příští víkend. 

Solo: A Star Wars Story bohužel nezažívá žádný post-premiérový revival a film spadl o 65 % na 29,3 milionů dolarů. Fakt, že v kinech není žádná jiná velká novinka a diváci stejně nedorazili, ukazuje, že o tenhle film opravdu není zájem. Časy, kdy se propad 67 % u 220milionového debutu Posledního z Jediů považoval za Star Wars kasovní tragédii, jsou teď docela vtipné. Znovu je nutné zopakovat, že ani ve zbytku světa se film nechytl a pro Disneyho to nebudou poslední Piráti z Karibiku, kteří chudých 172 milionů z Ameriky podpořili 600 mega ze zahraničí. Solo utržil v zámoří tento víkend třicítku a taky spadl o 60 %. Příští týden navíc startuje různě po světě Jurský svět 2 a ať Chewie křičí jak chce, dinosauři budou hlasitější. Film má tedy globálně 264 miliony po necelých dvou týdnech nasazení. V Americe se předpokládá, se ani nedosáhne na start Posledního z Jediů (220 milionů) a už vůbec ne na debut Síla se probouzí (248 milionů). Nechť je to pro Lucasfilm poučení, že mají hledat zajímavější náměty, protože teď je studio na absolutním kasovním dně, na jakém kdy Star Wars v kinech byly. 

Deadpool 2 je v pohodě. Propady hezky kopírují jedničku, akorát tržby jsou malinko nižší. Ve třetím víkendu je eRková akční komedie na 23 milionech a celkově superhrdinové nasbírali už 255 mega z Ameriky.Do První očisty v červenci jiná mládeži nepřístupná konkurence nebude, to ale neznamená, že Úžasňákovi a Jurský svět 2 nezabolí. Film je jinak u konečné tržby Pařby v Bangkoku, což znamená druhý nejúspěšnější komediální sequel. Jeho fotr, to je lotr! pořád kraluje s 279 miliony, ale to by měl Deadpool zmáknout do týdne. Jako většině komediálních sequelů se filmu daří ještě lépe v zahraničí a globálně jsme tak na 598 milionech. 

Zdroj: Forbes

« Předchozí kapitola

Action Point

01.06.2018 | USA, Jihoafrická republika
Komedie
Info o filmu

Galerie: 5

Box Office: Nejhorší Kessel Run v historii Star Wars | Fandíme filmu Box Office: Nejhorší Kessel Run v historii Star Wars | Fandíme filmu Box Office: Nejhorší Kessel Run v historii Star Wars | Fandíme filmu Box Office: Nejhorší Kessel Run v historii Star Wars | Fandíme filmu Box Office: Nejhorší Kessel Run v historii Star Wars | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest