Mission: Impossible 6: Nejnebezpečnější kousek série odhalen

Mission: Impossible 6: Nejnebezpečnější kousek série odhalen | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Jsou tu také první záběry z filmu, které ukazují Tomovo zranění, nové fotky a podrobnosti o záporákovi či zápletce.

V pátek se Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Henry Cavill a Simon Pegg zastavili v talkshow Grahama Nortona, aby krátce promluvili o Mission: Impossible – Fallout. Snímek pořád ještě není dokončený a herci si do talkshow odskočili přímo z natáčení, a tak nemohli přinést tradiční ukázku z filmu, jak bývá v podobných pořadech zvykem. Nicméně i tak měli s sebou herci k dispozici několik málo záběrů. A to dokonce klíčových záběrů. Nehodu Toma Cruise, při které si představitel Ethana Hunta zlomil kotník při přeskoku z jedné budovy na druhou, jsme zatím viděli na záběrech ze sociálních sítí. Teď Cruise předvedl záběry přímo z kamer filmařů.

Dostali jsme tedy přímo záběry, které uvidíme ve filmu, jen s tím rozdílem, že zatím nejsou digitálně vyretušovaná bezpečnostní lana, která Toma při přeskoku jistí. Jak sami můžete vidět, díky tomu, že scénu točil přímo Cruise, bude mít celá situace na plátnech hodně intenzivní energii. Záběr, při kterém si herec pokazil kotník nakonec bude použitý přímo ve filmu, protože Cruise je stoprocentní profík (nebo taky naprostý šílenec) a navzdory bolesti nevypadl z role, dokud nebyl mimo záběr kamery. Následně bylo natáčení přerušeno (proto se stále točí) a Rebecca Ferguson stačila otěhotnět, takže momentálně hraje v šestém měsíci těhotenství, podobně, jako když Gal Gadot pracovala na dotáčkách Wonder Woman.

Ale pokračujme v akční stránce celého filmu. Podle Cruise je Mission: Impossible – Fallout hollywoodský velkofilm s největším množství praktické akce v historii. Všechno se dělalo přímo na kameru – automobilová honička v Paříži i scéna s helikoptérami na Novém Zélandu. Právě ta je onou legendární scénou, která by měla překonat všechny dosavadní kaskadérské kousky, které dosud Cruise podnikl.

Myšlenku rozebírali s režisérem Christopherem McQuarriem dva roky, kdy přemýšleli o tom, co všechno jde ještě s vrtulníkem reálně provést. Následně si Tom udělal pilotní průkaz na helikoptéru (do té doby létal jen načerno, popřípadě v letadlech, na které má papíry už dlouho) a našli jedinou zemi, která štábu povolila nebezpečný kousek natáčet – již zmiňovaný Nový Zéland. V samotné scéně uvidíme pronásledování dvou helikoptér, které létají těsně nad povrchem a ještě při tom dělají akrobatické kousky. Cruise pilotoval svůj stroj, pronásledující Henry Cavill byl upevněný na vnějším plášti druhého vrtulníku. Následně Cruise vyleze z vrtulníku ven a šplhá po laně k jakési zásilce, jak můžete vidět na přiložených fotkách v galerii.

Když už je řeč o Cavillovi, tak ten hraje primárního záporáka, Augusta Walkera. Nebude ale sám, jako druhý záporák se vrací Sean Harris z předchozího filmu. O zápletce filmu zatím herci prozradili to, že vezme všechno dobré, co MI6 (především tedy Ethan Hunt) v minulosti vykonala a otočí to proti ní. V noci ze 3. na 4. 2. uvidíme díky americkému Super Bowlu nejprve první třicetisekundový spot a zároveň bude zveřejněný také první trailer.

Ty nejlepší úmysly se vám občas vrátí. V Mission: Impossible – Fallout Ethan Hunt (Tom Cruise), jeho tým IMF (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) a několik známých spojenců (Rebecca Ferguson, Michell Monaghan) závodí s časem, po tom, co se jedna mise zvrtla. Henry Cavill, Angela Bassett, Sian Brooke a Vanessa Kirby doplňují obsazení, Christopher McQuarrie opět režíruje. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 26. 7. 2018.

Zdroje: The Grahm Norton Shown, Henry Cavill, Tom Cruise

Mission: Impossible - Fallout

27.07.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 8

Mission: Impossible 6: Nejnebezpečnější kousek série odhalen | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Nejnebezpečnější kousek série odhalen | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Nejnebezpečnější kousek série odhalen | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Nejnebezpečnější kousek série odhalen | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Nejnebezpečnější kousek série odhalen | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Nejnebezpečnější kousek série odhalen | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Nejnebezpečnější kousek série odhalen | Fandíme filmu Mission: Impossible 6: Nejnebezpečnější kousek série odhalen | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest