Marvel: Hrdinové budou umírat, po Avengers 4 bude vše jinak

Marvel: Hrdinové budou umírat, po Avengers 4 bude vše jinak | Fandíme filmu
Čtvrtí Avengers přinesou definitivní konec dosavadního příběhu. Přijde zcela nová éra, která nabídne nové světy i jinou dobu.

Marvel oslavuje deset let svojí existence a pomalu se připravuje na konec jedné éry. A nejsou to žádné prázdné fráze. Jakmile jednou studio uvede doposud nepojmenované čtvrté Avengers, bude vše jinak. Při natáčení Avengers 4 si Chris Hemsworth v jedné pauze mezi záběry uvědomil, že jde o jeden z posledních momentů, kdy je se všemi svými superhrdinskými kolegy pohromadě v dosavadní sestavě. Mark Ruffalo pak magazínu Vanity Fair zopakoval známé rčení, že všechno dobré musí jednou skončit. Podle Scarlett Johansson bude loučení hořkosladké, nicméně herečka nemá sebemenší obavu o další budoucnost studia – z další generace superhrdinů má radost.

Společně s Avengers 4 skončí smlouva všem ústředním hrdinům – Robertu Downeymu Jr., Scarlett Johansson, Chrisi Hemsworthovi, Jeremymu Rennerovi, Chrisi Evansovi a Marku Ruffalovi (alespoň podle Vaniti Fair, u Ruffala se doposud zdálo, že by mu měl po Avengers 4 stále ještě zbývat v kontraktu jeden film). Máme počítat s tím, alespoň někteří z nich už se nevrátí. Už teď však pomáhají umést cestičku hrdinům novým. Black Panther se představil poprvé v Captain America: Občanská válka, Peter Parker měl ve Spider-Man: Homecoming vydatnou pomoc Tonyho Starka atd.

Šéf Disneyho (vlastník Marvelu) Bob Iger uvádí, že má Marvel k dispozici práva na zhruba 7000 postav a těší se na to, až společně s nimi navštíví světy, které jsou (geograficky nebo časově) zcela odříznuté od světů, které už jsme v dosavadních snímcích navštívili. Zdá se tak, že marvelovky do budoucna nebudou tolik provázané, jako byly doposud. Dříve se přitom mluvilo především o tom, že by se měl Marvel daleko více věnovat svojí vesmírné části, kterou pro nás otevřeli Strážci Galaxie. Zatím studio připravilo od Iron Mana po Avenegrs 4 celkem 22 filmů a už v tuhle chvíli je naplánováno 20 dalších, které se podle šéfa Marvelu Kevina Feigeho záměrně zcela liší od všeho, co studio představilo v minulosti.

Avengers 4 nabídnou finále, definitivní konec pro dosavadní příběh. Spousta hrdinů zemře, ale Marvel Cinematic Universe bude žít dál. Bude se dělit na dvě zcela odlišné éry. Na tu před Avengers 4 a na tu po nich. A Feige je přesvědčený o tom, že ta nastávající bude úplně jiná, než diváci očekávají.

Zdroje: Vanity Fai I, II

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest