Avengers 3: První trailer na D23 sklidil nadšené reakce

Avengers 3: První trailer na D23 sklidil nadšené reakce | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
V dramatickém a zatím nejtemnějším traileru, co kdy Marvel ukázal, ovládá Thanos kosmická tělesa silou vůle.

V rámci Disneyho D23 se o slovo přihlásil i Marvel, který na akci přivezl ukázat čerstvě dotočené Avengers: Infinity War. Prezentaci uvedl šéf Marvelu Kevin Feige, ke kterému se přidal režisér Joe Russo, zatímco Anthony Russo je dál v Atlantě a i momentálně točí – v tuhle chvíli potenciálně už scény z Avengers 4. Bylo představeno nové logo Marvelu, které můžete vidět dole v galerii, a které oslavuje deset let od vzniku Marvel Studios. Ve znamení oslav se ponese i následující týden.

S Feigen a režisérem byli na pódiu Josh Brolin, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Pom Klementieff, Karen Gillan, Dave Bautista, Don Cheadle, Anthony Mackie, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Chadwick Boseman, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth a Robert Downey Jr.. Šéf Marvelu řekl, že v Avengers: Infinity War budou skoro všichni Marvel hrdinové, které jsme dosud potkali.

Následovalo video, které se ohlíželo za dosavadními filmy od Marvelu. Soustředilo se na postavy, ale také na kameny nekonečna, kolem kterých se Infinity War bude hodně točit. Vše vyvrcholilo prvním teaser trailerem.

Vše začíná na lodi Milano, kterou letí Strážci Galaxie. Letí do neznámého území, a tak Star-Lord mluví o tom, že by měli být opatrní a tvářit se drsně. V tom jim přímo na kapotu přistane bezvládný Thor. Vtáhnou jej dovnitř, Mantis jej vzbudí. Thor kolem sebe chvíli poplašeně máchá pěstmi, pak se zeptá, kdo jsou sakra Guardians zač, a ještě dodá, že něco je „opravdu špatně“.

Následují záběry na ulici s mrtvými lidmi. Scarlet Witch uhne energetickému výboji, který rozpůlí místo ní nedaleký náklaďák vedví. Loki sbírá kosmickou kostku z prvních Avengers a podle některých svědectví ji dává Thanosovi. Peter Parker jede školním autobusem, zafunguje jeho pavoučí smysl. Iron Mar stojí spolu s Guardians a mluví o tom, že jsou ve výhodě, protože on (Thanos?) musí přijít k nim. Všichni se tváří znepokojeně. Následuje záběr na Gamoru ve zničeném Collectorově domě. Gamora pláče. Někdo říká, že Thanose „Smrt následuje jako stín“. Thanos naopak říká, že vrátit vesmíru rovnováhu možná nezní jako zábava, ale jemu to vrací úsměv do tváře.

V dalších záběrech přistane na zemi nějaké plavidlo, či snad vícero plavidel. Thanos přijde na scénu, skrze jakýsi portál. Na místě je Spider-Man v kovovém obleku ze závěru Spider-Mana: Homecoming a stojí na něčem velkém a kruhovém (možná na zmiňovaném plavidle?). Doctor Strange sesílá kouzla, vytváří ve vzduchu ostrůvky, po kterých skáče Star-Lord, aby se utkal s Thanosem. Někde v záběrech jsou také Mantis, Hulk a brnění Hulkbuster. Bucky a Black Panther vedou armády ve Wakandě, Bucky bojuje s nějakým monstrem.

Captain America má vousy a tváří se, jako by viděl strašlivé věci. Black Widow je blonďatá. Vision vypadá vystresovaně a možná je zavřený v kleci. Vše se odehrává ve zdevastované krajině. Thanos popadne Thora za hlavu a drtí ji v rukou. Pak praští Iron Mana do obličeje, až odletí. V samém závěru teaseru Thanos pozvedne k nebi ruku s částečně složenou Rukavicí nekonečná a buď přitáhne z vesmíru kometu, nebo snad dokonce popadne měsíc a jeho roztříštěné úlomky mrskne po hrdinech! Hrdinům říká, že mohou utíkat, ale svému osudu neujdou. Tím upoutávka končí.

V sále sklidila potlesk ve stoje. Prý je hodně jiná, dramatická, nejtemnější, co zatím Marvel ukázal a hodně jiná. Nevypadá to, že by Marvel chtěl trailer zveřejnit, a tak alespoň dole v galerii můžete vidět všechny herce, co přišli na pódium.

Galerie: 3

Avengers 3: První trailer na D23 sklidil nadšené reakce | Fandíme filmu Avengers 3: První trailer na D23 sklidil nadšené reakce | Fandíme filmu Avengers 3: První trailer na D23 sklidil nadšené reakce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest