Silver & Black: I podle nejnovější zprávy je film spojený s Marvelem

Silver & Black: I podle nejnovější zprávy je film spojený s Marvelem | Fandíme filmu
Marvel Comics
Jedna postava z Marvelu se má údajně objevit ve snímku Silver & Black.

Pojďme si ještě jednou zazpívat starou známou písničku. Z protichůdných zpráv stále není jasné, jak moc budou nebo nebudou filmy jako Venom, Silver & Black a další „spider-manovské filmy bez Spider-Mana“ navázány na propojený filmový svět Marvelu. Nejnovější castingová zprávička do toho opět vnáší nejasnosti.

Podle That Hashtag Show, která má co se týče castingových zpráv poměrně velkou spolehlivost, bychom měli v Silver & Black potkat krom hrdinek také následující záporáky. Po Black Cat půjde Tombstone, mafiánský boss z New Yorku. Mělo by jít o menší roli, která by mohla být rozšířena v budoucnosti. Pak se má objevit také Chameleon, který by měl pracovat pro Silver Sable jako informátor a v budoucnu by se taktéž mohl ukázat jako výraznější postava

Objevit se má dále vědec Mendel Stromm, který je v komiksech zodpovědný za látku, která dá vzniknout Green Goblinovi. Ve filmu by měl stavět roboty, co za něj budou vykonávat jeho špinavou práci. Dále se má ukázat kyborg Gaunt, kterému se chce Silver Sable pomstít. Dále má ve filmu vystupovat padouch známý jako Tarantula, který bude zároveň velký sukničkář.

Co je ale vůbec nejdůležitější, That Hashtag Show je už druhý zdroj, který uvádí, že ve filmu uvidíme Scorpiona – Maca Gargana. A jak víte, Gargan se objevil ve Spider-Manovi: Homecoming. Nevíme, zda si roli zopakuje Michael Mando, ale pokud ano, tak minimálně v očích diváků budou oba filmy celkem jednoznačně provázané.

Dohodly se tedy Sony Marvelem na tom, že Marvel do svého světa zařadí i filmy, které Sony vyrábí bez jeho účasti? Je takováto dohoda stále v jednání? Očůralo Sony Marvel a našlo kličku, s jejíž pomocí může k ostatním Marvel filmům odkazovat bez dovolení? Anebo to celé bude fungovat jako Marvel seriály, které si sice berou elementy z filmů, dávají si pozor, aby filmům nijak neprotiřečily a tváří se, že jsou součástí stejného světa...a filmy je za to na oplátku úspěšně ignorují?

Na tohle všechno se nejspíš budeme ptát ještě mnohokrát, pokud Marvel nechystá na letošní Comic-Con nějaké velkolepé překvapení, které by vše ujasnilo.

Zdroj: That Hashtag Show

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest