Přinese rok 2019 čtyři batmanovské filmy?

Přinese rok 2019 čtyři batmanovské filmy? | Fandíme filmu
Warner Bros.
Online se objevil velký souhrn toho, co údajně máme v budoucnosti čekat od komiksových DC filmů. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Filmová studia obvykle na podobně přitažené zprávy vůbec neodpovídají, ale Jon Berg (který společně s Geoffem Johnsem vede DC Film) měl reakci opravdu krásnou. Na Twitter napsal: "Hej Geoffe, proč jsi mi neřekl, že v roce 2019 vydáváme čtyři batmanovské filmy? A nešlo by to zvednout na deset?" Na to Johns odepsal: "Dvacet sedm, včetně Batmitea ve filmu."

Původní novinka 8.4.: Tahle zpráva přišla z Redditu, takže jde s velkou pravděpodobností o totální výmysl, ale je sobota večer, tak si udělejte pohodlí a pojďte se podívat na to, co anonymní uživatel tvrdí:

V roce 2019 bude Batman slavit 80 let. A při té příležitosti Warner údajně vydá hned čtyři filmy batmanovské filmy. Na Valentýna Gotham City Sirens, na konci května Nightwinga, v srpnu Batgirl a v listopadu The Batmana.

V The Batmanovi má pořád být antihrdina Deathstroke, ale jen jako vedlejší postava. Režisér Matt Reeves údajně chce film pojmout ve větším měřítku a zakomponovat do filmu Batmanovu rodinu a většinu jeho protivníků. Ve filmu o Nightwingovi má být padouchem Grant Wilson, kterého najal Roland Desmond, aby vyvraždil všechny mafiánské bosse v Blüdhavenu, části Gothamu, kterou hlídá Nightwing.

Má se chystat také několik dalších animovaných filmů, jmenovitě pak především Dlouhý Halloween.

V roce 2018 by měl prozatím osamoceného Aquamana doplnit ještě Dark Universe (Justice League Dark) nebo Suicide Squad 2. Mel Gibson už údajně není favoritem na režii, které by se měl ujmout buď Jaume Collet-Serra nebo Ruben Fleischer.  Scénář se píše, dle námětu Davida Ayera a Harley Quinn má jak hlavní ženská postava nahradit Killer Frost. The Dark Universe se přepisuje tak, aby původní scénář Guillerma Del Tora zapadal do filmového světa DC. Pokud bude režisér Doug Liman připravený, mohlo by se začít natáčet ještě letos v létě.

Čtyři filmy se údajně chystají také na rok 2020 a studio Warner chce prý točit každý rok dva velké a dva levnější komiksové projekty. Jonathan Levine údajně jedná o natáčení The Flashe, který by měl být jedním z filmů, co přijde v roce 2020. A pokud Matthew Vaugn vezme režii Muže z oceli 2, tak si nejspíš napíše sám scénář.

Tak tady to máte. Ještě jednou opakujeme, že šance, že by zpráva z Redditu byla pravdivá, je opravdu zanedbatelná. Co je na ní zajímavé? Že dává dohromady skoro všechny známé informace, drby a logické spekulace o filmech, které přijdou o Aquamanovi. V tuhle chvíli je totiž většina projektů skutečně velkými neznámými, o kterých máme jen kusé informace a vyvolávají celou řadu otázek.

Opravdu se chystají celkem čtyři batmanovské projekty, které musejí do kin přijít v relativně krátké době. V Suicide Squad 2 bude nejspíš vážně potřeba zaplnit díru po Harley Quinn. Batman skutečně bude mít výročí, Warner už v minulosti zvažoval natáčení menších filmů a je více než pravděpodobné, že Warner bude chtít v roce 2018 uvést víc komiksových filmů, než jen Aquamana.

Berte tedy výše uvedená tvrzení jako takovou předpověď. S postupujícím časem můžeme počítat, kolik toho vykukům z Redditu vyšlo a kolik toho bylo vedle jak ta jedle.

Zdroj: Reddit

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest