Muž z oceli 2 by chtěl být zrežírovaný Matthew Vaughnem

Muž z oceli 2 by chtěl být zrežírovaný Matthew Vaughnem | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Studio si vyhlédlo ideálního režiséra pro svůj příští supermanovský film. Bude mít ale zájem?

Muž z oceli 2 měl přijít původně po tom prvním, ale nakonec místo toho Warner realizoval Batman v Superman. O další Supermanově sólovce se od té doby mluví jako o jednom z potenciálních budoucích projektů, i když datum premiéry zatím stanoveno nebylo. O projektu víme v podstatě jen to, že počítá s Henrym Cavillem do hlavní role, a že o něm slyšela také Amy Adams, představitelka Lois Lane.

Teď server Collider přišel se zprávou, podle které by studio bylo rádo, aby film režíroval Matthew Vaughn. Zatím proběhly jen nějaké předběžné schůzky a je docela klidně možné, že Vaughn o projekt nebude mít zájem. Pokud by to tak nicméně dopadlo, pokusilo by se prý studio režisérovi nabídnout nějaký jiný komiksový projekt, protože s talentovaným tvůrcem jednoduše chce spolupracovat.

Zajímavostí je, že v minulosti byl Vaughn jedním z těch, kteří byli ve Warneru nabídnout svoji vizi nového Supermana. Vyhrálo však temné pojetí, které představili producent Christopher Nolan a scenárista David S. Goyer, který s Nolanem dělal batmanovskou trilogii. Jaký byl tenkrát Vaughnův návrh? Na schůzce šéfům studia řekl, že by hlavně neměli zkoušet dělat vážnou verzi Supermana ve stylu Temného rytíře. Superman by podle něj měl být barevný a zábavný. Warner se postupně snaží svoje hrdiny odlehčit, tak že by chtěl využít Vaughnova pohledu na věc?

Osobně si nejsem jistý, jak se k celé záležitosti stavět. Vaughn je jeden z nejlepších žánrových režisérů současnosti, který zatím nešlápl vedle. Jen mezi komiksovými filmy se může pochlubit s Kick-Ass, X-Men: První třída a Kingsmanem. Takže pokud by mu studio dalo volnou ruku, mohli bychom konečně dostat vynikajícího Supermana. Jenže dalo by mu studio volnou ruku? U provázaných filmů z DC světa to bylo zatím přesně naopak. Režiséři houfně opouštějí chystané projekty ještě před začátkem natáčení, ti co zůstanou, najdou v kinech sestříhanou verzi svojí práce. Navíc je škoda, že by Vaugna do určité míry limitovaly tři filmy, které s Henrym Cavillem natočil Zack Snyder.

Takže co říkáte? Měl by to Matthew se Supermanem risknout? Nebo se radši má držet svojí tvůrčí svobody, kterou mu dávají neznámé značky a menší rozpočty?

Zdroj: Collider

Galerie: 6

Muž z oceli 2 by chtěl být zrežírovaný Matthew Vaughnem | Fandíme filmu Muž z oceli 2 by chtěl být zrežírovaný Matthew Vaughnem | Fandíme filmu Muž z oceli 2 by chtěl být zrežírovaný Matthew Vaughnem | Fandíme filmu Muž z oceli 2 by chtěl být zrežírovaný Matthew Vaughnem | Fandíme filmu Muž z oceli 2 by chtěl být zrežírovaný Matthew Vaughnem | Fandíme filmu Muž z oceli 2 by chtěl být zrežírovaný Matthew Vaughnem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest