Muže z oceli 2 by mohl zrežírovat George Miller

Muže z oceli 2 by mohl zrežírovat George Miller | Fandíme filmu
Režisér Šíleného Maxe má políčeno na Supermana. AKTUALIZOVÁNO: Další zdroj potvrzuje režisérův zájem o komiksy. Bude ale točit právě Supermana?

AKTUALIZACE: I server Den of Geek si u svých zdrojů potvrdil, že George Miller skutečně jedná s Warnerem. Podle DoG však není vůbec rozhodnuté, jaký film by měl režisér pro studio točit. To má záležet čistě na tom, jaký příběh (hrdina) ho nejvíc zaujme, jestli se Warneru bude zamlouvat způsob, jakým by jej chtěl zpracovat a jestli on i všichni ostatní zúčastnění zrovna budou mít v jednu chvíli čas, aby se sešli na natáčení. Nejistá je i vlastní budoucnost Muže z oceli 2. Ačkoliv si DoG není jistý, co přesně to znamená, podle jednoho z jeho interních zdrojů je film „trvale pozastaven“.

Původní článek: Kdyby se tohle povedlo, příznivci Supermana by se asi nezlobili. George Miller je i ve svých sedmdesáti velice energický režisér, což potvrdil ve skvěle přijatém Šíleném Maxovi. Se superhrdiny už navíc zkušenost má, v minulosti měl točit Justice League, jejíž natáčení bylo zastaveno vyloženě na poslední chvíli. Jaká je ale šance, že Miller Muže z oceli 2 skutečně realizuje? Jestli máte chuť na příliš mnoho podrobností, pojďte se podívat, odkud se vlastně celá zpráva vzala:

S divokou zvěstí, že by Man of Steel 2 mohl točit právě Miller, přišel poprvé před několika týdny El Mayimbe, šéfredaktor serveru Heroic Hollywood, který se specializuje na odhalování hollywoodských zákulisních tajemství. Tenkrát šlo spíš o takové plácnutí do větru, teď se ale ozval také Jon Schnepp (režisér dokumentárního filmu o Millerově nikdy nerealizované Justice League), který v aktuálním podcastu s naprostou jistotou tvrdí, že Miller příštího samostatného Supermana točit skutečně bude.

Mayimbe následně kontroval, že Schnepp nemá žádný vlastní zdroj, že zvěst slyšel právě od něj. Přesto se ale šéfredaktor Heroic Hollywoodu pustil do dalšího pátrání a dozvěděl se, že Miller údajně navštívil natáčení Suicide Squad, aby si o druhém Supermanovi promluvil s producenty. Momentálně prý jednání stojí na tom, že se obě strany nemohou shodnout na rozpočtu filmu, ale podle interních zdrojů stále není vyloučeno, že se neshody vyřeší. Mark Hughes z Forbesu potom dodává, že také už několik měsíců slýchá o tom, že Warner určitě chce Millera uvrtat k nějaké komiksovce.

Závěrem dodáváme, že momentálně sice Muž z oceli 2 v plánu studia Warner není, ale připomeňme si, že plán je proměnlivý (posouvala se premiéra Batman v Superman, Dwayne Johnson tvrdí, že se může změnit i premiéra Shazama) a už prapůvodní tisková zpráva zmiňovala, že krom definitivně jmenovaných filmů se do roku 2020 můžeme dočkat také dalšího samostatného Batmana a dalšího samostatného Supermana. A jak víme, samostatný Batman se už chystá.

Co k tomu všemu říct? Jednání v Hollywoodu probíhá spousta. Někdy jsou dovedena ke zdárnému konci, jindy ne. Někdy se o nich dozvíme, jindy zůstanou za zavřenými dveřmi. Pokud se vám ale líbí kombinace George Millera a Supermana, nezbývá než držet palce.

Zdroje: Den of Geek, Jon Schnepp, Heroic Hollywood, El Mayimbe, Mark Hughes

Muž z oceli

14.06.2013 | USA, Velká Británie, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest