Aquaman se mírně odkládá, DC na rok 2018 plánuje další film

Aquaman se mírně odkládá, DC na rok 2018 plánuje další film | Fandíme filmu
Kterých 5 filmů studio Warner na příští rok zvažuje a kdo by je mohl točit?

Aquamana uvidíme o několik měsíců později. Do kin měl dorazit 5. 10. 2018, ten den nakonec půjde do kin Venom a Aquaman to zkusí později. Dorazí 21. 12. 2018, vlastně tedy přebírá termín, který nedávno více či méně opustil Avatar 2. Režisér James Wan fanouškům vzkázal: "Šťastné a veselé".

The Batman byl po výměně režiséra odložený, a tak je Aquaman v tuhle chvíli jediný DC snímek, který studio Warner chystá na rok 2018. Justin Kroll z magazínu Variety tvrdí, že by Warner chtěl příští rok vydat v ideálním případě filmy dva. Druhým filmem k Aquamanovi má být buď The Flash, Suicide Squad 2, Gotham City Sirens, Dark Universe (alias Justice League Dark) anebo Green Lantern Corps. Pokud by ale scénář žádného z projektů nebyl včas připravený, točit se prostě nebude.

Zároveň Jeff Sneider z Tracking Boardu přinesl nepotvrzené zákulisní zvěsti o tom, že jedním z adeptů na režii Suicide Squad 2 by měl být Jaume Collet-Serra (NON-STOP, Noční běžec, Mělčiny). Vedle toho Sneider zaslechl, že by scenárista David S. Goyer, který píše Green Lantern Corps, chtěl film i sám natočit. Otázka je, jestli by mu někdo takový projekt svěřil. Krom několik seriálových epizod se může „pochlubit“ snímky jako jsou Nenarození nebo Blade: Trinity.

Připomínáme, že Suicide Squad 2 píše Adam Cozad a jako o jednom z dalších možných režisérů se mluvilo o Melu Gibsonovi. Gotham City Sirens píše Geneva Dworet-Robertson a režíruje David Ayer (režisér prvního Sebevražedného oddílu). Už dříve se objevila zvěst, podle které by se se film mohl začít točit už letos v létě. The Flashe opustili postupně už dva různí režiséři a je otázka, kdy by se k němu dostal představitel hlavní role Ezra Miller, který je vázaný povinnostmi k Fantastickým zvířatům. Justice League Dark píše Michael Gilio a režírovat má Doug Liman.

Který z uvedených snímků byste už příští rok chtěli vidět vy? A stihne se ve zkráceném čase připravit skutečně poctivě zpracovaný film?

Zdroje: Meet the Movie Press, Justin Kroll I, II, III, James Wan

The Flash

16.03.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Drama
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu