Rampage: Dwayne Johnson bude krotit obří zvířata, co ničí města

Rampage: Dwayne Johnson bude krotit obří zvířata, co ničí města | Fandíme filmu
Inspirace některými videohrami je vskutku překvapivá.

Dwayne Johnson před pár hodinami sdílel fotku z produkčního jednání o filmu Rampage, tak si jej pojďme představit. Rampage je původně videohra z roku 1986, ve které obří vlk, obří opice a obří ještěr ničí velkoměsta, zatímco se je policejní složky snaží zastavit. Hráč hrál právě za obří zvířata a jeho cílem bylo srovnat okolní domy se zemí dřív, než jej ozbrojené síly zastaví. Toť vše.

Jak adaptovat podobnou „zápletku“ pro celovečerní film? Jednoduše, vezmete The Rocka a dáte jej dohromady s Bradem Peytonem, se kterým populární herec natočil v minulosti bláznivou Cestu na tajuplný ostrov 2 a především katastrofické San Andreas, kde si pánové ničení velkoměst pořádně vyzkoušeli. Režisér uvedl, že hra je pouze určitou inspirací, ve skutečnosti si však filmaři budou dělat v podstatě co chtějí. Máme prý očekávat, že nás film překvapí, a že bude daleko strašidelnější, emocionálnější a skutečnější, než by možná diváci čekali. Tři obří zvířata nicméně nebudou chybět.

Johnson ve filmu hraje vědce, který zkoumá primáty a ve Rwandě dohlíží na potírání pytláků. Druhou hvězdou filmu je Naomie Harris, která hraje genetičku. Společně se pokusí zastavit skupinu obřích zvířat, která budou ničit americká města. Ve videohrách jsou monstra ve skutečnosti zmutovaní lidé, tak uvidíme, jestli si The Rock nakonec třeba taky na chvíli nezařádí přeměněný v nějakou tu potvůrku.

Kromě ústřední dvojky ve filmu má hrát také Joe Manganiello, původní scénář připravil Ryan Engle (Non-Stop), který po něm přepsali Carlton Cuse (Lost, San Andreas) a Ryan Condal (Hercules). Natáčení má začít letos v dubnu.

Zdroje THR, The Rock

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest