Wilson: Woody Harrelson jako samorost na facku i k pomilování

Wilson: Woody Harrelson jako samorost na facku i k pomilování | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Woody Harrelson má svůj týden. Podívejte se na dvojici trailerů na sympaticky působící dramedy o tak trochu pokroucených rodinných hodnotách.

Filmy o starých svérázech, kteří nerespektují nikoho a nic, by daly dohromady slušnou kapitolu v učebnicích historie filmové zábavy. Vzpomeňte na Lepší už to nebude s Jackem Nicholsonem či Miluj souseda svého s Billem Murraym. Teď další přírůstek do téhle škatulky přidává Woody Harrelson se snímkem Wilson. Stejnojmenný hrdina je osamělý neurotik bez jakéhokoliv filtru a učiněný misantrop. Hodně bizarní šanci na šťastný život dostane ve chvíli, kdy se dozví, že jeho bývalá manželka (Laura Dern) dala před lety k adopci jejich společné dítě (Isabella Amara). Jak sami můžete vidět v traileru, způsob, jakým se trojice sbližuje, je vskutku unikátní.

Dále hrají Judy Greer, Margo Martindale a Cheryl Hines. Režíroval Craig Johnson, který na sebe před pár lety upozornil komedií Moje ségra má prima bráchu. Film je natočený podle komiksové předlohy Daniela Clowese, o kterém jste mohli slyšet ve spojitosti se skandálem Shii LaBeoufa, jenž si slízl kritiku za to, když bez jakéhokoliv povolení nebo alespoň zmínky adaptoval Clowesovy komiksy do krátkého filmu. Snímek si za pár dní odkroutí premiéru na proslulém festivalu v Sundance a pozitivní je, že už jej společnost Fox Searchlight zakoupila do distribuce, tak snad na Wilsona nebudeme muset čekat několik let. Přikládáme dva trailery.

Wilson

22.01.2017 | USA
Komedie, Drama
Info o filmu

Galerie: 4

Wilson: Woody Harrelson jako samorost na facku i k pomilování | Fandíme filmu Wilson: Woody Harrelson jako samorost na facku i k pomilování | Fandíme filmu Wilson: Woody Harrelson jako samorost na facku i k pomilování | Fandíme filmu Wilson: Woody Harrelson jako samorost na facku i k pomilování | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest