Bondovský tým snů: Tom Hardy a Christopher Nolan

Bondovský tým snů: Tom Hardy a Christopher Nolan | Fandíme filmu
Tom Hardy by se nebránil.

Bondova budoucnost je stále nejasná. Víme, že produkce dělá vše pro to, aby ještě alespoň jednou do role získala Danieal Craiga. A Daniel možná také není tak proti, jak se zprvu mohlo zdát, jen potřebuje čas a správné okolnosti. I když to ale s Craigem tentokrát ještě vyjde, jednou jako Bond skončit bude muset, a pak začne celé kolečko hledání nanovo. Zajímavý postřeh měl k tématu Tom Hardy, když se jej novinář zeptal, jestli by se mu líbilo, aby agenta 007 režíroval hercův starý známý Christopher Nolan. Na to Hardy řekl, že Nolan by byl vynikající. Ale chtěl by si Bonda také zahrát? Jeho odpověď byla následující:

„Víte, mezi námi brachy herci, v tom našem společenstvu, je takové rčení, že když o tom začnete mluvit, jste vy sami automaticky vyřazení ze hry. Takže nemůžu v žádném případě komentovat. Když se jen zmíním, šance zmizí. Ale Chris Nolan? Jaký to by byl fantastický režisér Bonda! Protože to, co společně Daniel [Craig], [Sam] Mendes a Barbara [Broccoli] dokázali, je tak ohromující, že bude velice obtížné nějak navázat a dát sérii nový směr. Říkám si, jak by asi budoucnost série měla vypadat a myslím, že když zmíníte někoho jako Christopher Nolan, tak to je dost silná osobnost na to, aby dokázala přinést znovu něco nového, co má hloubku.“

Samozřejmě jde jen o zdvořilostní konverzaci s novinářem, ale je pravda, že Hardyho by řada fanoušků viděla v roli ráda a herec se tváří minimálně tak, že by jej podobná nabídka neurazila. Nolan se v minulosti také nijak netajil tím, že bondovská velkolepost je mu inspirací, a že by si sérii jednou rád zkusil. Akorát za podmínky, že by se zhostil jednoho z jejích restartů, aby nemusel brát příliš velké ohledy na to, co udělal filmař před ní. Oba pánové se znají ze společného natáčení Počátku, třetího Temného rytíře a Dunkirku, takže kdyby jim osud podobný projekt zavál k nohám, cestičku by si k sobě určitě našli.

Otázkou je, zda nebude produkce při přeobsazování hledat někoho mladšího, aby měl herec šanci vydržet co nejdéle. Hardymu je teď čtyřicet, takže i kdyby začal hned, byly by z toho opět zase tak čtyři filmy, pokud by vše šlo hladce. Ale třeba čtyři bondovky stačí, drahoušku. Jak to vnímáte vy? Je lepší krátká a intenzivní bondovská dráha nebo čím delší tím lepší? Hodil by se Hardy do role? A byl by vhodným Jamesovým režisérem Christopher Nolan?

Zdroj: The Daily Beast

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu