Auta 3: Nový teaser představuje auťáky

Auta 3: Nový teaser představuje auťáky | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Režisér blíže představuje příběh filmu, k tomu nové fotky.

První teaser na Auta 3 byl značně matoucí. Veselá pixarovská série ohlásila svůj návrat prostřednictvím hodně pochmurného klipu s tlumenými barvami, ve kterém má hrdina série vážně vypadající nehodu. Aktuálně zveřejněné klípky s ústředními postavami už působí podstatně hravěji a víc připomínají stará známá Auta. Osobně na mne působí tak trochu zvláštně kontrast moderní grafiky s podstatou série. Technologie pokročily, a tak jednotlivá auta vypadají na detailních záběrech skoro jak skutečná. Když ale naleštěné kovové stroje dostanou oči a ústa nejde mi to s realistickým provedením příliš dohromady. Jak to vnímáte vy? Také byste uvítali, kdyby jednotlivá auta vypadala víc jako animované postavičky?

Každopádně, upoutávka s sebou přinesla také představení ústředních postav. Auta 3 jsou soubojem mladého mileniála a hrdiny s krizí středního věku. Film je vlastně paralelou ke sportovci ke konci jeho kariéry. Je mu 40, většinu života má před sebou, ale co se týče profesionální kariéry, tam přestává pomalu stačit a vážně hrozí, že už nezvládne dělat to, co má v životě nejraději.

Do popředí se dostávají mladí, vyspělí závodníci, kdy si už na designu auta můžeme podle režiséra Briana Feeho povšimnout, o kolik je Bleskův protivník Jackson Storm modernější. Je součástí nové vlny technologií znalých jezdců a jako ten nejhorší příklad mileniála si myslí, že svět teď patří jemu. Namluvil jej Armie Hammer, který si obsazení vysloužil za roli povýšených bratrů Winklevossových v Sociální síti.

To Cruz Ramirez to vnímá úplně jinak. Blesk McQuenn je pro ni legenda a vzor, a tak ač je ve stejném věku jako Storm, přidá se na Bleskovu stranu. Se svojí optimistickou, přátelskou a nezdolnou povahou jej začne koučovat, aby se mohl zase vrátit na vrchol. Hrdinku dabuje nepříliš známá Cristela Alonzo (Angry Birds).

Podle producenta Johna Lassetera jsou Auta 3 nesmírně emotivní a podle režiséra Feeho jde dokonce o „nejlidštější“ díl série. A to už jen kvůli tomu, jak se musí Blesk vypořádat se svým stárnutím, potažmo tedy smrtelností. Bude série pokračovat? Nikdo to nechce říct naplno, ale podle všeho bude. Fee si není jistý, kam bude Bleskův příběh pokračovat, ale uvedl, že závěr aktuálního filmu je pro něj jen nový začátek. Můžeme tedy hádat, že Blesk buď najde způsob, jakým mladším závodníkům i nadále konkurovat, nebo najde seberealizaci v něčem jiném, třeba v trénování.

Nová generace závodníků Bleska McQueena zaskočí natolik, že je znenadání vyřazený ze svého milovaného sportu. Aby se dostal zpátky do hry, bude potřebovat pomoc horlivé mladé závodní techničky Cruz Ramirez s jejím plánem k vítězství, stejně jako inspiraci od zesnulého Hudsona Horneta a několik nečekaných zákrutů osudu. Dokázat, že ještě nemá číslo 95 to nejlepší za sebou bude, pro šampiona se srdcem na pravém místě ta největší zkouška, až se představí na největším okruhu závodů Zlatého pístu.

Vedle Owena Wilsona v roli Bleska se vrací Larry the Cable Guy jako Burák, Bonnie Hunt jako Sally a Cheech Marin jako Ramon. Režíruje Brian Fee. Režisér prvních dvou filmů, John Lasseter, bude tentokrát pouze výkonným producentem. Datum české premiéry je stanoveno na 15.6. 2017.

Zdroj: EW

Auta 3

23.05.2017 | USA
Komedie, Dobrodružný, Animovaný, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 4

Auta 3: Nový teaser představuje auťáky | Fandíme filmu Auta 3: Nový teaser představuje auťáky | Fandíme filmu Auta 3: Nový teaser představuje auťáky | Fandíme filmu Auta 3: Nový teaser představuje auťáky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest