Johnny Depp opět nejpřeplacenějším hercem Hollywoodu

Johnny Depp opět nejpřeplacenějším hercem Hollywoodu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Diváci už na hollywoodské hvězdy neslyší ani zdaleka tolik jako dřív, přesto některé stále dostávají desítky milionů, i když jejich filmy nijak zvlášť netáhnou.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4

3. Channing Tatum (Tržba 6 dolarů za každý dolar hercovy výplaty)

U Tatuma Forbes nezapočítal Osm hrozných, a tak tu máme solidního Magic Mikea XXL, plus dva komerční neúspěchy – Jupiter Ascending a Ave, Caesar! Obzvlášť to platí u Jupitera. Channing navíc inkasuje v poslední době taktéž za dvacet, a tak je pro jednotlivé produkce značnou platovou zátěží. Loni byl Tatum sedmý, takže v tuhle chvíli je jeho najmutí nevýhodnější a nevýhodnější.

2. Will Smith (Tržba 5 dolarů na každý dolar hercovy výplaty)

Smith v poslední době pomáhal s kariérami dětem a tolik netočil, a tak jej stále tíží jako kámen tři roky starý propadák Po zániku Země. Při rozpočtu 130 milionů film utržil jen 240. Dvacet milionů z celkové částky padlo jen na Willovu výplatu. A pekelná je také Diagnóza: Šampion. Tam se s rozpočtem 35 milionů podařilo vyšplhat v pokladnách jen na 48 milionů. Smith dostal 10 mega a veškeré naděje na oscarovou nominaci se rozplynuly jako pára nad hrncem ještě řadu týdnů před závěrečným kláním. Reputaci mu napraví příští rok Suicide Squad, kde se sice jeho výplata vyšplhala zase na dvacet, ale tržby byly veliké, takže to nevadí.

1. Johnny Depp (Tržba 2,8 milionu dolaru na každý dolar hercovy výplaty)

Alenka v říši divů 2 stála 170 milionů, utržila jen 300. Za tu první dostal Depp i s podíly ze zisku 50 milionů, výplata tedy jistě bude královská i teď. Black Mass: Špinavá hra se zastavila těsně pod hranicí neúspěchu a vyloženým propadákem byl předtím Mortdecai. Ten stál 60 milionů, utržil 47 (!) a 18 milionů z rozpočtu padlo na Johnnyho gáži. Jak to bude s hercem dál, nikdo netuší. Nějakou dobu ještě nejspíš bude fungovat setrvačnost a obří výplata za Piráty z Karibiku 5 je jasná věc. Nakolik však Deppa do budoucna pošramotí obvinění z domácího násilí, které proti němu vznesla exmanželka Amber Heard, to je otázka…

Zdroje: Box Office Mojo, Statistic Brain, Forbes

« Předchozí kapitola

Galerie: 9

Johnny Depp opět nejpřeplacenějším hercem Hollywoodu | Fandíme filmu Johnny Depp opět nejpřeplacenějším hercem Hollywoodu | Fandíme filmu Johnny Depp opět nejpřeplacenějším hercem Hollywoodu | Fandíme filmu Johnny Depp opět nejpřeplacenějším hercem Hollywoodu | Fandíme filmu Johnny Depp opět nejpřeplacenějším hercem Hollywoodu | Fandíme filmu Johnny Depp opět nejpřeplacenějším hercem Hollywoodu | Fandíme filmu Johnny Depp opět nejpřeplacenějším hercem Hollywoodu | Fandíme filmu Johnny Depp opět nejpřeplacenějším hercem Hollywoodu | Fandíme filmu Johnny Depp opět nejpřeplacenějším hercem Hollywoodu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu