Jurský svět 2: Další postava obsazena, další postava se nevrátí

Jurský svět 2: Další postava obsazena, další postava se nevrátí | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Obsazení Jurského světa 2 se postupně ustaluje. Bryce Dallas Howard dostane v druhém filmu klíčovou pomůcku.

Casting Jurského světa 2 postupně postupuje. Nově byl obsazen Justice Smith, kterého můžete znát z Papírových měst nebo seriálu Get Down. Ve filmu dostal roli mladého vědce, není vyloučeno, že jde o stejnou roli, která byla v minulosti nabídnuta Tomu Hollandovi (ten na Jurský svět 2 nemá čas). Série naopak přijde o jinou postavu z prvního filmu. Omar Sy se domnívá, že se jeho Barry, kamarád Owena (Chris Pratt) z Isla Nublar, nevrátí. Na jednu stranu je pravda, že už tak asi bude složité vrátit do děje jakoukoliv postavu z minulého filmu, když se příběh bude odehrávat úplně někde jinde, na stranu druhou se před premiérou Jurského světa mluvilo o tom, že se s Omarovou postavou počítá na vícero filmů. Ale něco se tedy nejspíš změnilo. Sy o svém návratu pochybuje proto, že s ním o druhém filmu zatím nikdo z produkce nemluvil a natáčení už je docela blízko.

A malá perlička na závěr. Producent a scenárista Colin Trevorrow na svém Twitteru sdílel fotku několika různých párů bot pro Claire (Bryce Dallas Howard). Co je na nich tak zajímavého? Ani jedny nejsou na podpatku, tak se nám hrdinka tentokrát při prchání před dinosaury nepřerazí. Trochu toho běhání třeba zde:

Jurský svět 2 režíruje Juan Antonio Bayona, scénář píší Derek Connolly a Colin Trevorrow. V hlavních rolích se vracejí Chris Pratt a Bryce Dallas Howard. Nově se přidají Toby Jones, Rafe Spall a Justice Smith. Datum české premiéry je stanoveno na 21. června 2018.

Zdroje: Colin Trevorrow, Allocine, Variety

Jurský svět 2

22.06.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Thriller
Info o filmu

Galerie: 4

Jurský svět 2: Další postava obsazena, další postava se nevrátí | Fandíme filmu Jurský svět 2: Další postava obsazena, další postava se nevrátí | Fandíme filmu Jurský svět 2: Další postava obsazena, další postava se nevrátí | Fandíme filmu Jurský svět 2: Další postava obsazena, další postava se nevrátí | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu