Doctor Strange: Mezinárodní trailer a psychedelické plakáty

Doctor Strange: Mezinárodní trailer a psychedelické plakáty | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Režisér je přesvědčený, že komiksové filmy mohou nabídnout zajímavější akci než jen přestřelky a výbuchy a upoutávky to potvrzují.

Doctor Strange zveřejnil nový mezinárodní trailer a společně s ním také dva featuretty a řadů spotů. V přiloženém playlistu tak můžete vidět řadu záběrů, které nabídlo i nedávné patnáctiminutové preview. Postupně je před diváky víc a víc odhalována velká honička New Yorkem, při které hrdinové hopkají vzduchem, protáčejí si město pod nohama a mrakodrapy se jim svíjejí před očima. Videa doplňují nejnovější plakáty a fotky, které často dost čerpají z maleb Stevea Ditka, takže v galerii najdete hned několik značně psychedelických obrázků.

K jednomu ze zveřejněných obrázků režisér Scott Derrickson krátce promluvil o akčních scénách, které nás ve filmu čekají. Ve Strangeovi se snažil nabídnout takovou akci, jakou jinde neuvidíme. Většina superhrdinských filmů si vystačí s různou podobnou přestřelek, výbuchů a rozbíjení věcí. Chybí kreativita. S pomocí triků mohou filmaři stvořit naprosto cokoliv, přesto vidíme pořád jen variace na destrukci. Doctor Strange se minimálně snaží přinést něco neotřelého. A podle toho, co jsem měl zatím možnost z filmu vidět, můžu říct, že se mu to docela daří!

Marvel přináší příběh doktora Stephena Strange, světoznámého neurochirurga, jehož život se změní navždy poté, co mu autonehoda nevratně poškodí ruce. Když jej zklame moderní medicína, hledá pomoc a naději u mysteriózní enklávy známé jako Kamar-Taj. Rychle ale zjišťuje, že to není jen místo zasvěcené léčitelství, ale také první linie obrany v boji proti temným silám, které chtějí zničit naši realitu. Než se naděje, bude se muset Strange (vyzbrojený čerstvě nabytými magickými silami) rozhodnout, jestli se vrátí k životu v blahobytu, nebo jej definitivně zapomene a stane se tím nejmocnějším žijícím kouzelníkem

V hlavních rolích hrají: Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Michael Stuhlbarg, Mads Mikkelsen, Tilda Swinton a Scott Adkins. Režíruje Scott Derrickson, scénář napsal společně s C. Robertem Cargillem. Datum české premiéry je stanoveno na 3.11. 2016.

Doctor Strange

04.11.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 7

Doctor Strange: Mezinárodní trailer a psychedelické plakáty | Fandíme filmu Doctor Strange: Mezinárodní trailer a psychedelické plakáty | Fandíme filmu Doctor Strange: Mezinárodní trailer a psychedelické plakáty | Fandíme filmu Doctor Strange: Mezinárodní trailer a psychedelické plakáty | Fandíme filmu Doctor Strange: Mezinárodní trailer a psychedelické plakáty | Fandíme filmu Doctor Strange: Mezinárodní trailer a psychedelické plakáty | Fandíme filmu Doctor Strange: Mezinárodní trailer a psychedelické plakáty | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu