Jurský svět 2 za čtvrt miliardy? Zas tak žhavé to nebude

Jurský svět 2 za čtvrt miliardy? Zas tak žhavé to nebude | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Dávejte pozor co čtete aneb aktuální dezinformace o Jurském světě.

Žijeme v časech, ve kterých se na nás odevšad valí mraky informací. Po informacích je obrovský hlad a zároveň je jich tolik, že jsme všichni už dávno zmlsaní. Do naší pozornosti se probijí jen ty nejvýraznější, zbytek zůstává jako takový šum na pozadí. Když se tedy objeví pochybná, leč atraktivní zpráva, je jasné, že ji veřejnost se zvědavostí zhltne a poprosí o nášup, ale o tom, jak to bylo doopravdy, se obvykle dozvíme až po hodně dlouhé době, nebo také nikdy. V tomhle konkrétním případě se nám dostalo rozuzlení naštěstí docela rychle.

Server Scified přišel s tím, že režisér J.A. Bayona dal rozhovor magazínu El País Semanal. V tom měl podle serveru potvrdit, že film bude mít rozpočet 260 milionů dolarů. Scified odkazoval na fanouškovský twitter Jurassic World ES a následně zprávu převzala řada větších webů. No a prakticky nic z uvedeného není tak docela pravda.

Rozhovor vyšel ve skutečnosti v magazínu XL Semanal, a když si dáte trochu práci, zjistíte, že interview probíhalo maličko jinak. Magazín se režiséra ptá, zda roli při podepisování smlouvy hrál rozpočet 260 milionů - tedy jestli pro režiséra bylo výzvou Jurský svět 2 natočit právě kvůli obřímu rozpočtu, když dosud točil filmy za pár babek. Takže sám režisér nikdy částku 260 neuvedl. Pravda, v následné odpovědi ji sice nepopřel, ale rozhodně ji ani nijak nepotvrdil. Řekl pouze to, že nabídku nepřijal kvůli tomu, že by rozpočet činil kolem dvou set milionů, ale protože za projektem stojí Steven Spielberg, což je podle Bayony nejlepší režisér historie. Následně režisér prozradil, že se film nebude jmenovat Jurský svět 2, ale název zatím nesmí prozradit.

Takže pokud jste se někde na sociálních sítích nebo na webu dočetli, že Jurský svět bude mít rozpočet 260 milionů, tak to tak zkrátka není a už vůbec to neřekl J.A. Bayona. A kdyby to stále nebylo zřejmé, tak server Slashfilm kontaktoval svůj spolehlivý zdroj uvnitř produkce, který vzkázal, že se preprodukce ještě ani nedostala do bode, kdy by bylo o konečné výši rozpočtu rozhodnuto. A z toho, jak se zatím situace vyvíjí je už teď možné říct, že takhle drahý film rozhodně nebude.

Zdroje: XL Semanal, Slashfilm

Jurský svět 2

22.06.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Thriller
Info o filmu

Galerie: 2

Jurský svět 2 za čtvrt miliardy? Zas tak žhavé to nebude | Fandíme filmu Jurský svět 2 za čtvrt miliardy? Zas tak žhavé to nebude | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu