Worst Tinder Date Ever: Už i podle seznamek se točí filmy

Worst Tinder Date Ever: Už i podle seznamek se točí filmy | Fandíme filmu
WarnerBros chystá moderní romantickou komedii od scenáristů Kamarád taky rád. Zapomeňte na film o Tetrisu nebo Pokemonech, svůj celovečerák si vysloužila už i prachobyčejná aplikace!

Tinder je aplikace pro chytré mobilní telefony sloužící jako prostředek pro seznamování. Na poli online seznamek se jí povedlo prorazit především originálním systém, podle kterého si uživatelé vybírají potencionální známosti. Po zaregistrování se vám začnou zobrazovat profily ostatních uživatelů z okolí. Zde přicházejí na věc tzv. swipes – pokud vás druhý člověk zaujme, přejedete prstem napravo, pokud ne, tak nalevo. V případě oboustranného zájmu (tzv. match – shoda) mezi dvojicí začne konverzace ve formě chatu. Aplikace je sice některými kritizována za svojí jistou povrchnost (především vybírání lidí čistě na základě vzhledu), její úspěšnost ale popřít nejde. Tinder byl spuštěn v roce 2012 a od roku 2014 je registrováno okolo jedné miliardy swipů denně. Své uživatele si služba našla i u nás.

Studio WarnerBros pravděpodobně vidí v Tinderu filmový námět a tak dalo zelenou natáčení romantické komedii Worst Tinder Date Ever. Scénář od Davida A. Newmana a Keith Merryman, scenáristické dvojice stojící za filmy Kamarád taky rád a Mysli jako on, nás má za vést do Los Angeles. Zde budeme svědky různých schůzek zprostředkovaných přes Tinder, které i přes hrozný průběh ve výsledku skončí zamilovaným párem. Producentkami filmu jsou Denise Di Novi a Alison Greenspan. První zmiňovaná produkovala například nedávný Focus nebo komedii Bláznivá, zatracená láska.

Máte s Tinderem zkušenosti? Myslíte si, že je dobrým námětem na filmovou komedii?

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu