Dark Matter: Sci-fi seriál pokračuje druhou řadou

Dark Matter: Sci-fi seriál pokračuje druhou řadou | Fandíme filmu
Šest lidí se probudí na vesmírné lodi a nic si nepamatují. Fandové sci-fi žánru, zkuste dát šanci tomuto seriálu. Třeba nebudete zklamaní.

Kdo si rád potrpí na sci-fi seriály typu Firefly, Battlestar Galactica, Killjoys a tak trochu i The Expanse, toho by mohl zaujmout Dark Matter. Než vznikl seriál, byl tu komiks, který stvořili Joseph Mallozzi a Paul Mullie, což jsou jedni z pánů, co stojí za Hvězdnou bránou a jejími spin-offy.

Dark Matter se probudí šestičlenná posádka ze stáze na vesmírné lodi Raza, ale problém je, že nikdo z nich si nepamatuje vlastní jméno, minulost nebo cíl jejich mise, takže se oslovují podle pořadím probuzení. Během jejich putováním vesmírem, ještě s ženským androidem, na posádku čeká nejedno nebezpečí, protože jsou veřejností označeni za zločince, ačkoliv tomu nikdo z nich nechce příliš věřit. Jenomže tajemství všech členů začnou vyplouvat pozvolna na povrch. Ale kdo stojí za jejich vymazanými vzpomínkami a komu se dá na palubě opravdu věřit?

Druhá řada se aktuálně vysílá na kabelové televizní stanici SyFy a stejně jako ta předchozí má třináct epizod. První sezonu jsem zhltnul během pár dní a užil jsem si jí. Celou posádku rozdílné povahy jsem si po pár dílech zamiloval, i když Dvojka, Trojka a Čtyřka jsou mi nejbližší. Seriálu nechybí chvílemi spád, špetka humoru, zvraty, akce, napětí a neopomenout nechci ani hudbu. Nemohu tudíž jinak, než seriál vřele doporučit! Hlavních rolích se ujali: Jednička (Marc Bendavid), Dvojka (Melissa O’Neil), Trojka (Anthony Lemke), Čtyřka (Alex Mallari Jr.), Pětka (Jodelle Ferland), Šestka (Roger Cross) a android (Zoie Palmer).

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu