Thor Ragnarok: Herci se znovu rozpovídali o svých rolích

Thor Ragnarok: Herci se znovu rozpovídali o svých rolích | Fandíme filmu
Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Tom Hiddleston i Jeff Goldblum o svých rolích, filmu i režisérovi Taikovi Waititim.

Článek obsahuje spoilery k filmu Thor: Ragnarok a spoilery ke komiksovým dějovým linkám.

K příležitosti premiéry Podfukářů 2 proběhlo několik rozhovorů s Markem Ruffalem, který zmínil několik zajímavých skutečností. Ve snímku Thor: Ragnarok máme očekávat nové skutečnosti týkající se jak Hulka, tak Bruce Bannera i Thora.

S ohledem na další proběhlé zprávy je to zajímavé popíchnutí směrem k fanouškům. V Planetě Hulk, kterou se má Thor: Ragnarok volně inspirovat, totiž Hulk nejen válčí, ale také mluví a obecně projevuje více inteligence než je u něj v hraných snímcích zvykem. Že by toto mohl být vývoj postavy? Či dají pouze větší důraz na jeho brutální sílu?

To, co ale nejvíce rezonuje se staršími zprávami, je zmínka o Bruci Bannerovi, vědci, který se proměňuje v Hulka. Již dříve totiž zaznívalo, že by mezi Hulkem a Bannerem mohlo dojít k určitému střetu. To nyní potvrdil i sám Ruffalo, když se přímo zmínil o kolizním kurzu obou postav. A dodává, že Banner je ten, koho se Hulk obává nejvíc. Z toho by mohlo v rámci třetího Thora plynout slušné napětí i osobní příběhová rovina.

Co se týče Thora, tak tam nedávno Chris Hemsworth osobně potvrdil, že máme očekávat jiného Thora, a stejně tak v něčem jiného Lokiho. Tom Hiddleston pak za Lokiho připomenul jeho poslední setkání s Hulkem. To pro Lokiho dopadlo velmi tvrdě a doteď na to ani trochu nezapomněl. O to peprnější tedy bude jejich příští setkání. Oba herci pak chválili přístup režiséra Taiky Waititiho (Co děláme v temnotách). A stejně jako Mark Ruffalo o pár dní později, vyzdvihovali především jeho cit pro komedii.

O jaké nové věci by podle vás mohlo v případě Thora, Hulka a Bannera jít? Kam by bylo logické charaktery posunout? A přišlo vám, že by předchozím Thorovým sólovkám prospělo více humoru?

Jako dodatek pak zmiňme odpověď Hemsworthova na otázku, jak by Thor reagoval na události Občanské války. Dle jeho slov by Avengerům řekl: „Vyřešte to blbci. Tohle je pitomý.“ A ani Hiddleston se nedržel zkrátka a za Lokiho doplnil: „Když jsem přišel na Zem, tak jsem vás kluci sjednotil. A teď, když jsem odešel, tak se řežete. To je mi líto, fakt líto...“ A Hemsworth doplnil: „Loki se jednou vrátí zpátky a povede je všechny...“

A na úplný závěr ještě pár slov Jeffa Goldbluma. Ten si ve filmu zahraje Grandmastera, podle neoficiálních informací vládce arény, ve které bude Hulk neporaženým šampionem. Podle Goldbluma Grandmaster žije čistě pro potěšení, užívá si život ve všech jeho aspektech. Herec tak hned zažertoval, že se na roli připravuje poctivě každý den. Dále dodal, že jej režisér Waititi podporuje v tom, aby hodně improvizoval, a že natáčet bude jen tři, čtyři týdny. Můžeme se tedy domnívat, že jeho role bude soustředěná na jedinou lokaci.

Thor: Ragnarok je pokračováním Thora: Temného světa a Avengers: Age of Ultron. Odinův syn (Chris Hemsworth) se vrací do Asgardu, aby našel odpovědi na znepokojující otázky, které mu zasely do hlavy vize Scarlet Witch. Na trůnu nachází Lokiho (Tom Hiddleston) převtěleného v jeho otce a pomalu se ve světě polobohů schyluje k Ragnaroku, kataklyzmické události, která restartuje běh dějin. Vedle Hemswortha a Hiddlestona se vrací také Jamie Alexander a Anthony Hopkins. Doplní je Mark Ruffalo jako Hulk a nově byli do série obsazeni Cate Blanchette, Karl Urban, Jeff Goldblum a Tessa Thompson. Scénář napsali Craig Kyle, Christopher Yost a Stephany Folsom. Režírovat bude Taika Waititi. Datum české premiéry je stanoveno na 2.11. 2017. 

Zdroje: Empire, E! Online, ComicBook.com, ComicBook.com II, Collider

Thor: Ragnarok

03.11.2017 | USA, Austrálie
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu