Pokémon: Chystá se hraný celovečerní film

Pokémon: Chystá se hraný celovečerní film | Fandíme filmu
Populární videohry a animované seriály se dočkají hraného zpracování.

Je to tak vážení. V Hollywoodu za zavřenými dveřmi probíhá dražba práv na celovečerní adaptaci populární značky Pokémon. Dle dostupných informací jsou největšími zájemci Warner, Sony a Legendary, přičemž poslední jmenované studio je zřejmě nejblíže vítězství nebo už práva dokonce koupilo.

Pokémony asi jinak není potřeba příliš představovat. Populární série videoher zahájila svoje úspěšné tažení v roce 1996, kdy se objevily první hry na Gameboy. Koncept byl jednoduchý. Hráč chytal volně žijící tvorečky, známé jako Pokémoni, trénoval je, s jejich pomocí lovil další Pokémony a se svými nejlepšími úlovky pak bojoval ve sportovních turnajích proti dalším trenérům Pokémonů. A to jak proti počítači, tak proti živým hráčům. O roku později vznikl i neméně populární televizní seriál se známou nakažlivou znělkou a v roce 1998 se objevil první celovečerní animovaný film, který celosvětově utržil přes 160 milionů dolarů, což je na japonskou produkci slušné číslo. Postupně vycházely další a další videohry, seriálové epizody, animované filmy, karetní hry, komiksy či nejrůznější hračky a k dnešnímu datu je z Pokémonů mnohamiliardový byznys.

Hrané adaptaci se však roztomilá zvířátka a jejich trenéři dosud vyhýbali. To se během několika let rychle změní a vy zatím můžete v komentářích dát vědět, jestli podle vás hraní Pokémoni můžou fungovat. A teď už si bere slovo klasická znělka:

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu