Daredevil: 2. sezona dorazila, koukněte na finální trailer

Daredevil: 2. sezona dorazila, koukněte na finální trailer | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 7 obrázků
Daredevil se vrací společně s Punisherem a Elektrou. Jestli stále nevíte, jestli si jej už dnes dopřát, máme pro vás závěrečnou várku upoutávek.

Od 8 hodin středoveropského času je na Netflixu k vidění nová řada Daredevila. Na měsíc služba vyjde asi na tolik, jako dva lístky do kina (a úplně první měsíc je dokonce zdarma), takže fanoušky znalé angličtiny už nemůže naprosto nic zastavit. Už první sezona nebyla špatná, Jessicou Jones Netflix nadále zvýšil u marvelovských seriálů laťku a také druhá Daredevilova sezona se těší dobrým hodnocením. Zámořští novináři si seriál nadále vesměs chválí. Na rozdíl od první sezony, která se rozjížděla postupně a hlavního hrdinu a jeho protivníka Kingpina teprve představovala, ve druhé sezoně jsme vhozeni do víru událostí po hlavě, přičemž nové postavy Punishera (Jon Bernthal) a Elektry (Elodie Yung) mají stát za to. Aktuální známkový průměr na Rotten Tomatoes je 7.2 z deseti.

Ale samozřejmě nemusíte brát vůbec v potaz kritiky. Přikládáme pro vás playlist s finálním trailerem a několika dalšími videy, kde si uděláte o druhé řadě seriálu více než slušný obrázek. Minimálně na sestříhané ploše upoutávky působí nová Daredevilova (Charlie Cox) dobrodružství jako jeden z absolutních vrcholů marvelovské tvorby. A to celá sezona pravděpodobně stála míň peněz, než ten nejlevnější marvelovský celovečerák... Dole v galerii najdete také poslední várku obrázků, a pokud už jste začali koukat, dejte v komentářích vědět, jak zatím druhá řada vypadá. Samozřejmě bez spoilerů!

Ve druhé řadě se Daredevil (Charlie Cox) pustí do křížku s Punisherem (Jon Bernthal), který se také snaží vyčistit Hell’s Kitchen od zločinu, ale používá podstatně drsnější metody. Do jeho života se vrací také jeho spalující láska z vysoké školy, Elektra (Elodie Yung). Dále hrají Deborah Ann Wolf, Elden Henson, Rosario Dawson, Scott Glenn, Peter McRobbie, Matt Gerald a Stephen Rider. Showrunnery pro druhou sezonu jsou Douglas Petrie a Marco Ramirez.

Galerie: 8

Daredevil: 2. sezona dorazila, koukněte na finální trailer | Fandíme filmu Daredevil: 2. sezona dorazila, koukněte na finální trailer | Fandíme filmu Daredevil: 2. sezona dorazila, koukněte na finální trailer | Fandíme filmu Daredevil: 2. sezona dorazila, koukněte na finální trailer | Fandíme filmu Daredevil: 2. sezona dorazila, koukněte na finální trailer | Fandíme filmu Daredevil: 2. sezona dorazila, koukněte na finální trailer | Fandíme filmu Daredevil: 2. sezona dorazila, koukněte na finální trailer | Fandíme filmu Daredevil: 2. sezona dorazila, koukněte na finální trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest