Pandemic: Found footage a zombies dohromady

Pandemic: Found footage a zombies dohromady | Fandíme filmu
Valí se na nás další zombie apokalypsa, do níž pronikneme se skupinou lidí, kteří zaznamenají svůj úděl na kameru. Čeká nás akčnější REC?

Found footage nás neopouští a je tu stále dál. Tentokrát se podíváme na „nalezený záznam“, který po sobě zanechal záchranný tým uprostřed globální nákazy. Pandemic nás zavede do blízké budoucnosti, kde virus drastických rozměrů postihl planetu. Infikovaných je už více než zdravých lidí a soumrak lidstva se blíží. Jedinou šancí je najít lék a udržet nakažené na uzdě. Hlavní hrdinkou příběhu je lékařka Lauren, která po zamoření New Yorku přijede do Los Angeles, aby vedla tým, jenž má z úkol najít a zachránit nenakažené přeživší.

Zombie masakr přes hledáček kamery nám předvede režisér John Suits, od kterého jsme vám loni představovali psyhothriller The ScribblerHlavní role připadla Rachel Nichols (G.I. Joe, seriál Continuum). Vedle ní si zahráli Mekhi Pfifer, jenž má se zombíky zkušenost z remaku Úsvitu mrtvých. Dále třeba pak Missi Pyle (Karlík a továrna na čokoládu, Zmizelá) a Alfie Allen (John Wick, seriál Hry o trůny). Scénář napsal nováček Dustin T. Benson. Americká premiéra se koná 1. 4. 2016.

Pro fanoušky REC, 28 dnů a týdnů poté, Úsvitu mrtvých... prostě ti, komu jsou krvelační zombíci blízcí a nevadí jim chvějící se kamera, by si tento film nemuseli nechat uniknout.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest