Terry Crews: Stallone by mohl skončit s Expendables

Terry Crews: Stallone by mohl skončit s Expendables | Fandíme filmu
Crews bez Stallonea točit odmítá a samotný Sylvester možná definitivně zlomil hůl nad Rambem 5.

Sylvester Stallone momentálně díky Creedovi zažívá jeden z nejzářnějších momentů svojí kariéry. Nedávno dostal Zlatý globus, dokonce je nominovaný na Oscara a Creed už chystá pokračování. A právě momentální úspěch by mohl Slye odvést od příštích Expendables. Tedy, ne že by taková varianta byla v tuhle chvíli na stole, ale Stalloneova přítele, Terryho Crewse (Expendables 1-3, Brooklyn Nine-Nine), by to vůbec nepřekvapilo.

Crews se domnívá, že Sylvesterovi teď bude nabídnuta celá řada velice atraktivních rolí. Tím pádem by mohl být jednoduše příliš zaneprázdněný, než aby měl na čtvrté Expendables čas. Stallone doposud nebyl jen hlavní hvězdou série, ale také jejím scenáristou, producentem a hlavní hybnou silou, která domluvila hvězdné obsazení všech dosavadních dílů. Je tedy otázkou, jak by vypadal čtvrtý film, kdyby Stallone svoje působení v sérii omezil.  

Kupříkladu Crews prohlašuje, že pokud jeho kamarád bude pokračovat, on bude pokračovat taky. Jestli ale Sylvester čtyřku vynechá, Terry na ni kašle zrovna tak. Stallonea bere jako svého „filmového tátu“ a bez něj si prostě další účinkování v akční sérii nedokáže představit. Na závěr Crews ještě jednou zdůrazňuje, že se Slyem na dané téma nijak nemluvil, jen je zkrátka jeho osobním názorem, že Stallone v Creedovi ukázal určitý dramatický rozsah a bude mu nabídnuta řada atraktivních rolí, které možná jednoduše nedokáže odmítnout.

Creed teoreticky mohl mít podobný vliv už na pátého Ramba. O tom Stallone dlouhá léta mluvil jako o jednom ze svých příštích projektů a dokonce už to jeden čas vypadalo, že přípravy natáčení jsou v plném proudu. Asi před dvěma týdny však herec najednou v rozhovoru uvedl, že srdce by sice chtělo, ale tělu už se zpátky k Rambovi vracet nechce. Herci je už 69 let a má pocit, že by od pátého dílu dostal pořádnou nakládačku. Se čtyřkou je Sly velice spokojený a není si jistý, jestli by měl v pětce ještě co nabídnout. Zatím nedržel v ruce takový scénář, který by ho přesvědčil o tom, že film natočit jednoduše musí. Herec zároveň v rozhovoru zmiňuje, že Rambo IV byla nejspíš jeho poslední slušná akční sólovka, takže na Expendables evidentně pořád ještě v koutku duše myslí.

O čtvrtých Postradatelných jsme naposledy slyšeli loni na podzim, kdy se filmařům podařilo získat čínského investora.

Zdroje: Variety, Slashfilm

Rambo: New Blood

USA
Akční, Dobrodružný, Válečný
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu