Trable o Vánocích: Bláznivá sváteční komedie se skvělým obsazením

Trable o Vánocích: Bláznivá sváteční komedie se skvělým obsazením | Fandíme filmu
John Goodman, Olivia Wilde či Ed Helms slaví Vánoce v tom nejširším rodinném kruhu a mohla by z toho vylézt komedie, na kterou se bez obav můžete podívat s rodinou vlastní. Pusťte si trailery.

Svátky už pomalu klepou na dveře. Pokud se na ně chcete naladit nějakým filmem, a neláká vás podesáté koukat na Lásku nebeskou nebo na Sám doma, můžete letos vyrazit do kina. 10.12. má totiž premiéru komedie Trable o Vánocích (v originále Love the Coopers). Ta láká na opravdu silné obsazení, posuďte sami – Alan Arkin (Argo, Střihoruký Edward), John Goodman (Big Lebowski), Diane Keaton (Annie Hall, Kmotr 1-3), Ed Helms (Pařba ve Vegas, Kancl), Amanda Seyfried (Mamma Mia!, Bídníci), Marisa Tomei (Wrestler, Bláznivá, zatracená láska), Olivia Wilde (House, Tron: Legacy) Anthony Mackie (Captain America 2 a 3) a další.

Film vypráví o každoročním vánočním rodinném srazu rodiny Cooperových. Na něm se sejdou celkem čtyři generace, a díky následné sérii nepravděpodobných událostí a nečekaných návštěv se z rodinné sešlosti stane blázinec. Jak to celé dopadne, asi tušíte. Z přiložené nálože videí můžete posoudit, jestli to bude stát za to, nebo jestli to opět pojistí stará dobrá klasika.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu