Přehled filmových premiér od 29.10.

Přehled filmových premiér od 29.10. | Fandíme filmu
Famózní thriller Sicario, dvouhodinový film točený na jeden záběr nebo pokračování bláznivé komedie Fakjů pane učiteli. Filmová rychlovka je zkrátka opět nabitá.

Filmoví fandové tenhle týden nebudou mít až takovou honičku, protože místo naprosto šílených osmi premiér, si tentokrát vystačíme „jenom“ s pěti. Celebrity s.r.o. distributor dopředu nepouštěl, ale trailery hodně připomínají předchozí film Miroslava Šmídmajera, Probudím se včera, takže pokud jste si užili s Jirkou Mádlem tehdy, možná se to podaří i tentokrát.

Victoria u nás byla uvedena už na festivalu Be2Can a teď se tedy dostává do klasické distribuce. Pro příznivce dlouhých, nepřerušovaných záběrů je tenhle film naprostá povinnost, protože je na jeden záběr (bez použití triků) natočený úplně celý. Akorát pozor, jestli máte slabší žaludek. Já se musím přiznat, že ke konci už mi bylo z ruční kamery docela šoufl, tak jestli jste taky slabší povahy, návštěvu kina dobře uvažte.

Fakjů pane učiteli 2 dobře navazuje na první Fakjů a vrcholem týdne je kriminální thriller Sicario, ve kterém se společně s Emily Blunt vypravíme na hranici USA s Mexikem, abychom se podívali, jak probíhá drsná válka drogových kartelů s americkými muži zákona.  Pětici uzavírá Koza, boxerské drama ze Slovenska. A jako vždycky se krátkému představení všech premiér věnovala i naše Filmová rychlovka:

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu