Love: Divoká romance plná sexuálních scén

Love: Divoká romance plná sexuálních scén | Fandíme filmu
Podle jedněch umění, podle druhých porno. Je tu další film kontroverzního Gaspara Noého. Seznamte se, koukněte na trailery.

Výstřední podnik jednoho výstředního filmaře. Tak by se dal v kostce charakterizovat nový snímek Gaspara Noého, s prozaickým názvem Love. Nutno dodat, že podobná nálepka provází většinu jeho filmů, které si často libují v kontroverzních tématech a humbuku, který kolem sebe úspěšně vyvolávají. Těžko lze tedy očekávat, že tomu bude u jeho nejnovějšího počinu jinak.

Zástupce francouzské filmové školy se do povědomí publika zapsal neoficiální trilogií Carne, Sám proti všem a Zvrácený. Tentokrát si vzal na paškál jeden z hlavních motivů svých předchozích děl – lásku a způsob jakým ovlivňuje všechno kolem sebe. To, že je všechno doprovázeno celou řadou explicitních sexuálních scén, které tvoří podstatnou část stopáže, není při znalosti osoby režiséra, příliš velkým překvapením. Love si odbyla svou celosvětovou premiéru v Cannes, u nás pak na festivalu v Karlových Varech. A od 17. září je k vidění i v českých kinech. Na Slovensku až od 5.11.. Mezitím se koukněte na přilozené trailery a klipy přímo z filmu.

Love: Upoutávky

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu