Muž z oceli 2 či Justice League Dark pro George Millera

Muž z oceli 2 či Justice League Dark pro George Millera | Fandíme filmu
Režisér Šíleného Maxe má u Warneru dveře otevřené dokořán a může si vybírat. A kdo by mohl být záporákem v příštím Supermanově dobrodružství?

Koncem prázdnin se objevily neurčité klepy o tom, že by Warner rád uvrtal George Millera do nějaké komiksovky. Což je celkem pochopitelné, protože Millerův Šílený Max dopadl famózně a studio jej bude chtít jistě udržet pro nějaký další vysokoprofilový projekt. A momentálně se zkrátka Hollywood zhlédl v komiksovkách. Miller už před několika lety měl natáčet vlastní verzi Justice League, takže mu myšlenka polobohů v pestrobarevných trikotech evidentně není cizí.

V srpnu byl Miller spojován s Mužem z oceli 2, teď server Heroic Hollywod tvrdí, že volba je jen a jen na něm. Pokud o Supermana projeví zájem, bude jeho. Ale kdyby chtěl točit třeba Justice League Dark, ze které musel kvůli plnému diáři vycouvat Guillermo del Toro, studio jej podpoří zrovna tak. Dále Heroic Hollywood tvrdí, že pokud se skutečně nakonec Muž z oceli 2 začne chystat, v kinech jej uvidíme v roce 2019 či 2020, částečně v závislosti na tom, kdy vstoupí do kin příští samostatný film s Batmanem.

Zdaleka nejdivočejší částí zprávy HH.com je zmínka o Brainiacovi, který by údajně měl být hlavním záporákem Muže z oceli 2. Tuhle část berte asi s největší rezervou, protože příští film se Supermanem je tak daleko, že se do té doby může všechno velice rychle změnit. Nemluvě o tom, že Brainiac v minulosti byl několikrát spojovánJustice League. Tak či tak, pokud se zajímáte spíš o filmy, které se skutečně chystají a uvidíme je již brzy a ne za mnoho a mnoho let, koukněte se třeba znovu na trailery na Batman v Superman či Suicide Squad, dvě komiksovky od Warneru, které přijdou do kin už příští rok.

Brainiac je jedním z nejslavnějších Supermanových oponentů a jak už jeho jméno napovídá, jedná se o naprostého génia. Takže nejen, že má sílu na úrovni Supermana, ale také ovládá telekinezi, telepatii, dokáže silou vůle kontrolovat stroje a dovede do nich přenést své vědomí. K dispozici má nepřeberné množství pokročilých technologií a armádu dronů. V některých instancích měla postava organické tělo, v jiných robotické. V komiksech Brainiac pochází z planety Colu, sbírá civilizace a chce si do své sbírky zmenšit i tu naši. 

Zdroj: Heroic Hollywood

Muž z oceli

14.06.2013 | USA, Velká Británie, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu